Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 lectii de start in afaceri pe care acum le stiu, dar era bine daca stiam atunci

de Zenobia Badescu 29 Mai. 2012 3214
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Dupa ce ai fost in afaceri cativa ani te uiti inapoi. Dintr-o data totul este atat de evident. Pacat ca toate acele lucruri care par acum atat de clare, nu au fost la fel si in primii ani de business. Permiteti-mi sa impartasesc 3 lectii care ar salva orice afacere de a cheltui bani si timp.

1. Creati oferte care vand repede!

Consultantii si furnizorii de servicii de multe ori fac aceasta greseala. Ei ofera servicii care costa sute de euro, necesita un angajament mare din partea clientilor, si prelungesc ciclul de vanzari. Apoi, fluxul de numerar are de suferit. In schimb, ar fi mult mai usor pentru clienti sa cumpere sau sa va angajeze pentru ceva ce nu are nevoie de un angajament financiar mare. Astfel le dati posibilitatea de a va incerca, fara un risc mare.

2. Nu irositi banii pe marketing costisitor!

Marketingul de start este extrem de important, crucial chiar. Iar o pornire este ca un labirint. De aceea grija mare! Nu faceti cheltuieli exagerate pana cand nu ati configurat bine oferta sau brand-ul. Dupa feedback-ul clientului si aparitia primelor succese veti afla ceea ce doresc cu adevarat clientii de la dvs.

Spre exemplu, nu dati tone de bani pe un logo ci folositi in prima faza un text cu mesaj puternic. De asemenea, in loc de a construi un site scump incepeti cu un blog de care insa ocupati-va intens. Dupa sase luni, va puteti da seama mai bine de ce anume aveti nevoie cu adevarat si puteti investi in site-ul profesional.

3. Integrati adanc tehnologia in afacerea dumneavoastra!  

Nu puteti rula o afacere astazi fara a utiliza software-ul, asa ca este mai bine sa stiti cate ceva despre asta. Uneori, vom construi in mintea noastra o teama nejustificata sau rezistenta la tehnologie. Ne opunem de a incerca ceva nou, deoarece ne temem ca va lua prea mult timp pentru punerea in aplicare.

Inlocuiti temerile persistente sau rezistenta la noua tehnologie cu actiunea in trepte, pas cu pas. Spre exemplu, imbunatatiti o pagina din site-ul dvs., mai degraba decat sa asteptati 6 luni pana cand veti gasi timp si bani pentru a reface tot site-ul.

Cunoscand aceste 3 lectii, puteti evita cheltuielile necugetate si timpul pierdut si va construiti o afacere castigatoare.


 


Tags: afacereafaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

De ce spalatoria auto self-service este o idee buna de afacere

de Idei de afaceri
01 Mar 2024
Spalatoriile auto self-service reprezinta o oportunitate foarte interesanta de afacere. Afla ce avantaje aduce aceasta optiune, cum sa iti calculezi...

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]