Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 oportunitati de afaceri de valorificat in 2014, cu investitii moderate

de Ilinca Dobrescu 04 Feb. 2014 3032
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Fie criza cat de rea, o afacere tot vom demara... Iata motto-ul multor romani, mai mult sau mai putin sub aceasta forma. Vrem sa incepem afaceri pentru ca aceasta decizie a devenit unica viabila pentru o perioada in care nevoile financiare devin din ce in ce mai greu de acoperit cu ajutorul unui simplu loc de munca, nestabil si acesta.

Haideti sa trecem in revista 3 oportunitati de afaceri pe care le putem valorifica in 2014, cu investitii moderate, 3 idei recomandate de experti:

1. Magazine online de nisa.
Exista numeroase nise neacoperite in ceea ce priveste comertul online. Este nevoie de investitii serioase de timp si energie, chiar si bani pentru a realiza cercetari si analize care sa scoata la iveala aceste nise prospere, fertile.

Indicii: remedii naturiste, produse cosmetice bio, jucarii second hand, mobila second hand, carti la mana a doua si nu numai!


2. Un plafar cu nutritionisti si terapeuti, nu cu simpli vanzatori. De asemenea, va recomandam sa deschideti un plafar luand in calcul inchirierea unei locatii de dimensiuni mai mari. Majoritatea plafarurilor sunt amenajate intr-o locatie de maxim 3mp si acest lucru face foarte greoi procesul de vanzare.

Mai mult, va recomandam sa cooptati specialisti care sa recomande un tratament corespunzator pentru clientii care cer indicatii. Ideea de a exista a unui plafar nu este doar de a vinde ceai de musetel si crema de galbenele. Vanzarile vor merge foarte bine daca intelegem ca in prezent romanii si strainii sustin o trecere destul de brusca de la medicamentele traditionale catre remediile naturiste. Daca nu vor descoperi viabilitate in aceasta alegere, cu siguranta ca nu vor deveni clienti fidelizati.


3. Tutoriale de toate felurile. Site-urile de tutoriale atrag clienti numerosi, fara taxa sau cu taxa de membership. Exista site-uri cu tutoriale pentru graficieni, pentru programatori, web designeri, pentru cei care vor sa invete limba enegleza si japoneza, pentru cei care vor sa invete cum sa devina experti in amenajari interioare si nu numai.

Traficul intens se cuantifica in profituri substantiale!


Mult succes si afaceri prospere si in 2014!



Tags: afaceri in 2014afaceri prospere in 2014afaceri profitabileoportunitati de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

6 idei de afaceri profitabile pentru cei care nu vor timp liber

de Florin Amariei
04 Aug 2020
Esti activ si iti place sa faci bani din efortul propriu? Avem 6 idei de afaceri profitabile pentru tine. Nu uita, insa, ele au potential doar daca...

4 idei de afaceri profitabile in 2020

de Florin Amariei
08 Iun 2020
Daca vrei sa intri in lumea complicata (dar frumoasa) a antreprenoriatului, atunci avem 4 idei de afaceri care vor fi profitabile si in 2020....

Afaceri profitabile pe care le poti incepe cu mai putin de 5.000 de euro

de Camelia Diaconu
27 Iun 2019
Din teama de a nu da faliment, multi dintre antreprenorii aflati la inceput de drum isi doresc sa nu investeasca sume mari de bani intr-un business....

Oportunitati de afaceri cu produse din piele naturala

de Camelia Diaconu
10 Iun 2019
Produsele din piele naturala se bucura de succes inca din cele mai vechi timpuri, chiar din anul 3500 i Hr. În prezent, pielea este considerata unul...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]