Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 afaceri inedite, tocmai din Denver aduse!

de Ilinca Dobrescu 01 Apr. 2014 3982
4.75 din 4 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Descoperim astazi cateva idei de afaceri descoperite in Denver, de catre redactorii BusinessInsider si incluse in topul celor mai tari afaceri mici din Denver.

Iata doar 5 exemple superbe de idei de afaceri care va vor demonstra ca lumea afacerilor este mai palpitanta decat pare:

Crooked Stave Artisan Beer Project

Descoperim o companie care produce nu orice fel de bere, ci tipuri variate de bere, cu ajutorul stiintei.

Artizanii realizeaza produse inedite, din combinatia dintre creativitate si pasiune. Membrii clubului au acces la pahare personalizate cu stema companiei si la produse pe care nu le-ar gasi in magazine.


Denver Kush Club
In acest caz discutam despre un retailer de... marijuana. Denver Kush Club a fost fondat in 2009 ca fiind un dispensar medical de marijuana. Din data de 1 ianuarie, prin intermediul clubului se vand diverse produse, de la pipe si plante atent alese si pana la produse alimentare pentru clientii cunoscatori.


Denver Patio Ride
Iata una dintre cele mai tari idei de afaceri descoperite in ultima vreme. Este vorba despre un vehicul cu pedale, dus in locatia dorita de cei 16 clienti care doresc sa il inchirieze.

Astfel, doritorii pot servi o bautura acolo unde isi doresc, pentru o experienta perfecta. Nu va temeti daca acum credeti ca ar fi dificil sa gasiti 15 persoane alaturi de care sa pedalati in cadrul barului mobil. Asezati-va in vehicul si veti descoperi sigur cativa doritori curiosi.


EVOO Marketplace
Aici descoperim o mica afacere care se ocupa cu vanzarea de uleiuri de masline de diverse tipuri, pentru cunoscatori. In acest mic magazin din Denver vei gasi uleiuri speciale, delicatese adevarate, oteturi simple sau balsamice, chutney-uri si chiar si dulceturi speciale.


Hey PB&J
Afacerea este cat se poate de inedita. Un restaurant pe roti te serveste cu sandwich-uri cu unt de arahide si dulceata de fructe sau jeleu.

Nu este deloc rau. Este o combinatie destul de des intalnita si care poate deveni intotdeauna un punct de pornire pentru o afacere de succes.

sursa foto: www.crookedstave.com



Tags: idei de afaceriidei afaceriafaceri inedite

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.75 din 5 - 4 voturi.

Articole conexe

Idei de afaceri pentru vara cu bani putini

de Florin Amariei
10 Iun 2021
Daca vrei sa devii antreprenor si sa incerci sa fii propriul tau sef in aceasta vara, avem cateva idei de afaceri cu bani putini care ti s-ar putea...

Idei de afaceri online profitabile

de Florin Amariei
14 Ian 2021
A fi antreprenor nu e usor, insa exista mai multe idei de afaceri online care pot fi profitabile. Noi am ales cateva si ti le propunem! Poate 2021 e...

Idei de afaceri online pentru 2023

de Idei de afaceri
14 Apr 2023
Romanii cu spirit antreprenorial stiu ca acum este momentul potrivit pentru a pregati o noua strategie de afaceri care sa poata fi fructificata cu...

4 idei de afaceri mici care iti aduc profit

de Florin Amariei
02 Nov 2020
Iti propunem 4 idei de afaceri mici care iti aduc profit suficient pentru a putea reinvesti sa trai din banii castigati pentru o buna perioada de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]