Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

6 idei de afaceri cu ferme profitabile in Romania!

de Matei Antonescu 09 Feb. 2014 3727
5 din 4 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ideea demararii unei afaceri cu propria ferma poate parea nebuneasca de-a dreptul. Sa recunoastem ca investitiile financiare sunt mari, ca eforturile vor fi mari, ca profitabilitatea va deveni realitate abia dupa ceva timp de la start-up. Si, evident, nu toti antreprenorii se lauda cu rabdare de fier si nu toti sunt dispusi sa munceasca din greu pentru ca visul lor sa devina cat se poate de concret.

Iata, pentru antreprenorii cu spirit de fermier, 6 idei de afaceri cu ferme profitabile in Romania:


Ferma de Vipere!
Castiga 20.000 euro/luna din cresterea viperelor pentru venin. Aflati totul despre ecosistemul viperei, speciile de vipere din Romania, particularitatile anatomize si fiziologice ale diverselor specii de vipere.

Aflati totul despre echipamente, instalatii si instrumente pentru sustinerea afacerii, despre nutritia si alimentatia viperelor si nu numai!


Ferma de lipitori. Intretinerea lipitorilor nu este costisitoare si nu implica mult timp! Lipitorile sunt foarte economice din punct de vedere al hranei. Ele pot trai pana la un an fara hrana. Si tinem cont de faptul ca piata este in continua dezvoltare. Materialul viu este din ce in ce mai solicitat pentru ca aceste vietati vindeca foarte multe boli, fara efecte adverse.


Pastravarie - O viziune de ansamblu asupra unei afaceri la cheie de succes! Pastravul este pestele considerat cel mai rentabil a fi crescut in conditiile cclimatice din multe zone ale tarii noastre. Este un peste savurat de toata lumea si acest fapt se poate observa in restaurantele cu specific autohton, unde pastravul se comercializeaza la preturi piperate. Aflati cum sa puneti pe picioare o ferma profitabila.


Castiga independenta financiara cu o Ferma de Raci! Venituri de peste 30.000 euro anual! Afla totul despre amenajarea si pregatirea bazinelor in vederea procurarii materialului biologic de populare, procurarea sau producerea hranei racilor, repartizarea racilor pe bazinele de crestere, cresterea efectiva a racilor, reproducerea racilor, recoltarea racilor si nu numai.


Cresterea pocilor ecologici - schema unei afaceri perfecte! De talie mica, cu oase si subtiri si parul cret, porcul de Mangalita se aseamana cu o oaie. Insa nu acest lucru il face deosebit, ci faptul ca este un animal a carui carne sanatoasa este asemanata somonului. Afla cum sa iti intemeiezi propria ferma de porci ecologici, care este cea mai buna rasa, cum sa le asiguri dezoltare rapida si sanatoasa.


Crescatorie ECO de gaini pentru oua si carne - o afacere cu profit garantat! Lesne de inteles faptul ca gainile reprezinta unele dintre cele mai bune pasari pe care sa le crestem. Si daca adaugam si faptul ca le vom creste in sistem ecologic, deja ideea de profit devine din ce in ce mai bine conturata.




Tags: ferme profitabileafaceri cu fermeafacere ferme

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 4 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]