Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

6 idei de afaceri mici si cu bani putini in anul 2012!

de Matei Antonescu 27 Feb. 2012 11598
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cautati idei de afaceri mici, idei de afaceri cu bani putini si care sa va permita si sa lucrati de la domiciliul personal? V-ati saturat de locul actual de munca si de sefi? Vreti sa deveniti propriul dvs sef si sa va conduceti afacerile pe cont propriu? Ati venit unde trebuie, caci noi va punem la dispozitie 10 idei de afaceri geniale, 10 idei de afaceri mici si cu bani putini!

Iata cele 6 idei de afaceri mici si cu bani putini pe care vi le propunem pentru o demarare in forta in 2012:

1. Realizarea si comertul cu produse decorative si ornamentale pentru Craciun. Fie ca dorim sa ne specializam pe realizarea de figurine cu Mos Craciun, cu reni, cu oameni de zapada, cu braduti artificiali sau cu globuri, cu invitatii si felicitari, cu pungi de cadouri, toate sunt produse din care ne putem extrage profiturile in mod avantajos in anul 2012.

2. Magazin online cu jucarii second-hand. Magazinele online castiga teren din ce in ce mai mult. O nisa perfecta pentru romani poate fi si cea a produselor second-hand, cu precadere in arealul produselor destinate copiilor. Jucariile second-hand sunt foarte avantajoase si sunt produse cautate indelung de parinti si bunici care inteleg care este ciclul de viata al unei jucarii.

3. Servicii de proiectare de planuri de afaceri. Orice afacere am detine, un plan de afaceri este mai mult decat vital. Este esential sa luam decizii pe baza unui plan de afaceri bine pus la punct si care sa ne arate directiile in care sa investim si in care sa ne dezvoltam afacerile. Si acestea pot fi ideile de afaceri pe care sa le valorificati in 2012.
 
4. Realizarea sapunului 100% natural. Si sapunul natural poate fi produsul din care sa dam nastere unei idei de afaceri care sa ne imbogateasca sau care macar sa ne asigure un venit stabil, luna de luna. Si acestea sunt idei de afaceri mici si cu bani putini, idei de afaceri pentru cei care doresc sa lucreze de la domiciliul personal.

5. Ingrijirea florilor de apartament. Florile de apartament se pot transforma in adevarate produse pe care sa ne bazam pentru profituri demn de luat in considerare. Nu discutam despre profituri uriase ci despre venituri rotunjite in mod avantajos, in masura in care oferim plante valoroase, la preturi corect si bine promovate.

6. Comert cu ... afaceri! Exista numerosi afaceristi care isi castiga profiturile de pe urma comertului cu afaceri. Se porneste de la o suma de idei de afaceri valorificate si aduse in stadiul in care incep sa ofere profit si apoi acestea sunt vandute catre clientii doritori sa le preia si sa le continue.


Tags: idei de afaceriidei afaceriafaceriidei de afaceri miciidei de afaceri cu bani putini

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]