Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 idei de afaceri la tara, idei de pus in practica in 2013!

de Matei Antonescu 09 Ian. 2013 7942
5 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Mediul rural atrage investitii din ce in ce mai mari, fie ca sunt din economii personale, credite bancare sau fonduri europene nerambursabile. Oricare ar fi sursa finantarii, mediul rural merita eforturi substantiale pentru ca redevine o sursa incredibila de castiguri banesti mari.

Pentru cei care au de gand sa investeasca in mediul rural, iata 7 idei de afaceri la tara, de pus in practica in 2013 si nu numai:

1. Cultivarea mustarului in sistem ecologic.
Mustarul reprezinta o incredibila sursa de profit pentru romanii ce detin teren si pentru cei care au in plan efectuarea de investitii in mediul rural. Preturile de comercializare si nivelurile de cerere sunt extrem de avantajoase pentru producatori.

2. Afaceri profitabile cu zmeura cultivata in sistem ecologic. Zmeura reprezinta unul dintre produse cautate pentru bunul mers al multor filiere din industria farmaceutica, din industria cosmeticelor si din industria alimentara. Sucurile, siropurile, ceaiurile, uleiuri si tincturile, cremele si apele tonice cu extract din zmeura sunt produse scumpe si care apartin unor nise prea putin dezvoltate.

3. Cultivarea afinelor in sistem ecologic. Afinele urmeaza exemplul zmeurei, al coacazelor si altor fructe valoroase. Si pentru aceste fructe exista cerere importanta iar preturile de vanzare sunt la fel de atragatoare.

4. Cultivarea lavandei in sistem ecologic. Lavanda poate deveni cea mai buna alegere pentru cei care doresc o planta destul de rezistenta la seceta, mult mai avantajoasa decat alte plante care au nevoie reala de niveluri inalte de umiditate in sol si in atmosfera. Lavanda se utilizeaza in industriile alimentara, farmaceutica si cosmetica.

5. Afaceri profitabile cu lipitori medicinale. Lipitorile medicinale sunt vietati care ne pot vindeca de diverse boli si de ... lipsa veniturilor constante. Ce era inainte o moda si o teorie care nu beneficia de atentia cercetatorilor, azi a devenit o forma clara de terapie la care adera din ce in ce mai multi romani si straini.

6. Afaceri profitabile cu iepuri - Iepurii sunt animale pe care le putem creste pentru obtinerea de blanuri, insa mai atractiva este activitatea de crestere pentru comert cu animale de companie. Iepurii sunt vanduti la preturi extrem de avantajoase pentru crescatori, totul datorita faptului ca cei mici ii adora iar pentru parinti investitia este una moderata.

7. Afaceri profitabile cu chinchile - Chinchilele au fost mult timp crescute pentru obtinerea de blana de calitate inalta, blana care se vinde la preturi uriase cand calitatea este superioara. Cu toate acestea, chinchilele sunt animale blande, sperioase si a caror blana poate avea, in numeroase cazuri, mici defecte care compromit total produsul finit. De aceea incercam sa ne axam pe cresterea chinchilelor pentru comert cu animale de companie. Chinchilele se gasesc in pet-shop-uri  si in mediul online la preturi extrem de atragatoare.



Mult succes si afaceri cat mai profitabile!


Tags: afaceri profitabileafaceriidei de afaceriidei afaceriidei de afaceri la tara

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]