Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

9 pasi pentru a-ti deschide propria pizzerie

de Idei de afaceri 29 Iun. 2023 50662
9 pasi pentru a-ti deschide propria pizzerie
4.18 din 503 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Popularitatea crescuta a restaurantelor care servesc pizza dovedeste faptul ca o afacere de acest tip are potentialul de a produce profituri mari. Insa procesul de demarare si dezvoltare a unei pizzerii necesita o planificare atenta si multa rabdare. Cu un numar in crestere de restaurante, antreprenorii care doresc sa deschida noi pizzerii trebuie sa aduca ceva unic pe piata, fie ca este voba de produse exclusiv vegetariene, de localuri in care iti prepari singur pizza sau de meniuri speciale pentru copii.

Deschiderea unui restaurant-pizzerie este o activitate interesanta si se poate transforma intr-o afacere de succes daca respecti cativa pasi simpli.

Alege tipul de afacere pe care doresti sa o demarezi


Vei avea un restaurant, un centru de livrare sau doar un punct de vanzare? In functie de acest aspect vei fi nevoit sa cumperi sau inchiriezi locatia potrivita.



Daca si tu vrei sa iti deschizi o afacere, gasesti in ghidurile noastre informatii complete pentru un start in afaceri plin de succes...click AICI pentru detalii si comenzi<<

Alegerea locatiei


Alegerea locatiei poate fi cel mai dificil moment al debutului afacerii tale. Pentru a-ti usura munca, poti inchiria sau achizitiona un spatiu care a fost folosit anterior in acelasi scop (un fost restaurant inchis). Este mai la indemana decat sa pornesti un proces de amenajare intr-o locatie noua.

Fa toate demersurile


Fa toate demersurile pentru obtinerea avizelor de functionare necesare in orasul tau. Ia legatura cu reprezentantii autoritatilor locale si informeaza-te in acest sens.

Asigura-te ca detii capitalul necesar pentru deschiderea propriei tale pizzerii


In cazul in care nu iti poti finanta singur afacerea, cauta un partener cu care sa imparti costurile, aplica pentru imprumuturi de afaceri prin intermediul bancilor, sau incearca sa obtii finantare europeana. Cel mai important pas in vederea gasirii unui investitor este sa ai un plan de afaceri bine pus la punct. Dincolo de sarmul tau personal, de increderea in propriile forte si de pasiunea pe care o pui in proiectul tau, un plan realist care dovedeste ca afacerea ta are sanse de succes va fi cel care iti va aduce in final banii de care ai nevoie.

Echipamentele si dotarile


Echipamentele si dotarile joaca un rol important in calitatea produselor pe care le vei comercializa. Alege cuptoare de calitate, chiar daca le cumperi second-hand. Savoarea sortimentelor de pizza va fi garantata!

Alcatuieste meniul


Aduna un grup de prieteni, rude, cunoscuti si intreaba-i ce prefera sa consume, consulta meniuri ale pizzeriilor concurente, foloseste-ti imaginatia. Incearca sa selectezi atat elementele cele mai cerute in mod frecvent, cat si produse noi, inedite, cu care sa te diferentiezi pe piata.


Stabilieste politica de preturi


Afla preturile produselor similare oferite de concurenta. Pizza este un fel de mancare relativ ieftin, accesibil tuturor claselor sociale, asa ca incearca sa te aliniezi cu concurenta in cazul in care nu urmaresti deschiderea unei locatii de lux, care serveste specialitati costisitoare.

Nu uita de personal


Bucatarii priceputi si chelnerii amabili vor asigura o mancare delicioasa si un mediu prietenos in care clientii vor reveni cu placere. Este inutil sa adaug ca bucatarii fara experienta si personalul de servire nepoliticos vor avea efectul opus.

Promoveaza-te


Lasa reclamele online si fluturasii impartiti in zona in care ti-ai deschis restaurantul sa iti aduca clienti. Investeste mai mult la inceput pentru a te face cunoscut. Daca serviciile oferite sunt de calitate, clientii tai fideli vor face la randul lor recomandari.


Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: afaceri alimentatieafaceri restauranteafaceri pizza

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.18 din 5 - 503 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]