Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

A lasat o cariera de IT&C pentru o afacere cu produse cosmetice naturale handmade

de Idei de afaceri 28 Apr. 2015 4376
4.1 din 5 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Bianca Mitrea, a decis la finalul lui 2013, sa lase cursurile si training-urile dedicate tehnologiei pentru a se lansa intr-o afacere cu produse cosmetice 100% naturale.

Qi Cosmetics s-a nascut insa dupa mai multi ani de studiu in domeniu. „Decizia infiintarii firmei a venit in mod firesc, dupa mai bine de un an si jumatate de studiu in domeniu, sute de retete incercate si solicitari tot mai multe de la prieteni.

Am pornit de la o problema cu care ne confruntam la nivel global: pielea poate absorbi anual kilograme de substante nocive provenite din produsele de ingrijire corporala, de la simplele sapunuri sau creme pana la cele de machiaj, manichiura, stilizare a parului sau deodorante”, spune Bianca Mitrea.

Antreprenoarea detine o diploma de cosmetician si urmeaza sa obtina si diploma de expert in formulari cosmetice organice de la o scoala din Anglia.

Qi Cosmetics - produse cosmetice 100% naturale, organice, handmade

In laboratorul Qi Cosmetics se realizeaza in loturi mici, produse cosmetice 100% naturale, organice, handmade, care au o valabilitate de cel mult sase luni. Ingredientele naturale sunt achizitionate de la furnizori locali (unii producatori directi, altii importatori de pe piata UE). Majoritatea sunt si organice, avand certificate de conformitate de la furnizori.
Sursa: zf.ro

Magazin online - http://qicosmetics.ro

Qi Cosmetics foloseste numai uleiuri esentiale naturale (nu parfum sintetic). Unturile si uleiurile folosite sunt de cea mai buna calitate a caror provenienta si puritate este garantata de producator. Produsele sunt testate dermatologic si notificate pe Portalul Comisiei Europene, conform legii. Beneficiază de analize de conformitate a calitatii, acordate de Genmar Cosmetics, laborator autorizat.


Cosmetice 100% naturale - Afacerea pentru sanatatea trupului, a sufletului si a... buzunarului tau!



Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: afacereafacericosmetice naturalecosmetice handmadecosmetice organice

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.1 din 5 - 5 voturi.

Articole conexe

De ce spalatoria auto self-service este o idee buna de afacere

de Idei de afaceri
01 Mar 2024
Spalatoriile auto self-service reprezinta o oportunitate foarte interesanta de afacere. Afla ce avantaje aduce aceasta optiune, cum sa iti calculezi...

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]