Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afacere banoasa - Inchirierea de echipament pentru salile de fitness

de Maria Nicutar 21 Iun. 2011 7073
4.36 din 14 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Afacerea deschiderii unei sali de fitness este una foarte profitabila daca se pune la dispozitia clientului echipament performant si de calitate inalta. Problema care vine in mod implicit este nivelul ridicat al costurilor aferente achizitionarii acestor echipamente, si nu de putine ori, aceasta impiedica multi antreprenori sa isi deschida o sala de fitness.

Solutia poate sa fie cea de a inchiria echipamentul de la o firma care sa ofere calitate si preturi accesibile. Afacerile cu inchirieri sunt profitabile atat timp cat proprietarii acestora detin abilitatea de a-si face serviciile vizibile si salile care beneficiaza de produse au incasari.

Antreprenorii din acest domeniu trebuie sa stie ca exista o nevoie importanta pentru capital solid, intrucat va trebui sa achizitioneze aceste echipamente si apoi sa isi promoveze serviciile de inchiriere catre clientii doritori. Proiectarea unui website este o conditie fara de care nu se poate vorbi despre dezvoltarea afacerii.

De asemenea, aceasta afacere mai implica si cheltuieli aferente operatiunilor de mentenanta si reparatii pentru aparatele cu defectiuni. Mai apar si costuri pentru inchirierea sau achizitionarea unui spatiu pentru depozitarea echipamentului si trebuie sa detineti si un mijloc de transport pentru livrarea acestora.

O metoda de reducere a costurilor este achizitionarea de echipament second-hand. Acesta poate fi reconditionat si apoi inchiriat de catre clienti. In acest sens, veti avea nevoie de personal care sa detina cunostinte de montare si reparare a acestor aparate.
Produsele cele mai cerute de salile de fitness si nu numai, sunt stepper-ele, bicicletele medicinale, mingiile gonflabile, extensoarele, greutatile, bancile si aparatele de vibromasaj.

Pentru a va asigura echipamentele pe care le puneti la dispozitia clientilor va trebui sa veniti cu un plan de garantii. Multi antreprenori cer plata in avans pe 2 sau 3 luni si o garantie care sa acopere o parte din costurile produselor. Este necesar sa fiti pus la curent cu orice defectiune sau deterioarare produsa si sa va actualizati, in permanenta, stocul de echipamente pentru a fi in ton cu noile cerinte ale clientilor.




Tags: afacere inchiriere echipament fitnessinchiriere echipamente fitness

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.36 din 5 - 14 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]