Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri agricole profitabile in Romania: Culturile exotice aduc ploaia de bani in anii care vin!

de Ilinca Dobrescu 03 Sep. 2013 4177
4.5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Culturile exotice par sa vina in salvarea noastra, tocmai cand multi romani isi pierdeau speranta ca lucrurile mai pot merge bine in agricultura romaneasca. Nici graul nu mai renteaza ca pe vremuri, nici cartofii nu mai sunt o alegere inteleapta, nici porumbul si nici lucerna nu mai aduc productiile pe care le aduceau in anii trecuti.

Asa ca incet dar sigur, romanii asteapta profit de la cu totul alte productii. De la kiwi si migdale, la smochine si lavanda, altele sunt culturile pe care incercam sa le intretinem pentru ca viitorul sa straluceasca si de partea noastra a campului.

Si nu trebuie sa ne mire faptul ca pe teritorul tarii noastre deja exista romani care isi dau deja toata silinta pentru a face bani din goji, aronia, merisoare, kiwi, lavanda, andive, brocoli si nu numai!

"Deja avem o plantatie rodnica de kiwi in comuna Ostrov, migdali in Tohani, goji in Satu Mare, smochini in Svinita etc. si important este ca aceste culturi, care aduc profituri consistente, au fost puse pe picioare cu investitii minore. Au contat mai mult pasiunea, rabdarea si, desigur, informatiile de specialitate.", ne spun specialistii din domeniu >>>

Pentru cei interesati sa isi investeasca banii in culturi exotice, s-a lansat un ghid esential "Colectia Afaceri Profitabile: Culturi exotice aclimatizate in Romania". Ne ofera informatii referitoare la cultura si ingrijirea plantatiilor, investitii, profit, cheltuieli, teren si utilaje necesare, sfaturi referitoare la managementul si marketingul afacerii, adrese utile si interviuri cu oamenii de afaceri care deja au reusit in acest domeniu.

In cadrul lucrarii de fata veti descoperi informatii care va vor ajuta sa infiintati culturi de: smochini, kiwi, bame, andive, migdale, curmale, mac alb, goji, lavanda, armurariu si nu numai!

In principiu, discutam despre culturi originare de pe alte meleaguri, dar care se pot adapta si conditiilor climatice existente in Romania. Cu informatii furnizate de experti din domeniu, cu motivatie si determinare sa reusiti intr-o industrie inca necunoscuta in tara noastra, sa dati lovitura si cand ceilalti va vor lua in deradere afacerea, succesul este de partea dvs!

detalii mai multe despre culturile exotice aici >>>




Tags: culturi exotice in romaniaculturi in romaniaafaceri agricole in romaniaafaceri agricole profitabileafaceri agricole profitabile in romania

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.5 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]