Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri care se vor dovedi profitabile si in 2020!

de Ilinca Dobrescu 09 Apr. 2012 8312
4.95 din 11 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Unele afaceri sunt facute sa devina profitabile si sa isi mentina profitabilitatea timp indelungat. Acestea sunt afacerile de viitor si pe care ne bazam pentru incasari serioase multi ani de acum incolo.

Iata afacerile care se vor dovedi profitabile mult timp de acum incolo:

1. Comertul online cu e-book-uri - idei de afaceri in 2012, afaceri profiabile si de viitor in Romania.
Continutul digital este in continua expansiune. Multe voci afirma ca in viitor nu ne vom mai orienta catre continutul tiparit, ci doar catre cel digital. Comertul cu e-book-uri va atinge noi frontiere si din ce in ce mai multi antreprenori se vor implica in acest domeniu al mediului business.

2. Magazinele online - idei de afaceri in 2012, afaceri profiabile si de viitor in Romania. Comertul online este in continua expansiune si din ce in ce mai multe magazine online vor aparea in folosul unor audiente crescande.

3. Agentiile de relatii publice - idei de afaceri in 2012, afaceri profiabile si de viitor in Romania. Relatiile publice reprezinta o functie manageriala care ajuta la facilitarea comunicarii intre organizatii si audientele lor. Agentiile de relatii publice sunt afaceri de viitor si extrem de profitabile pentru initiatorii lor.

4. Gradinitele particulare - idei de afaceri in 2012, afaceri profiabile si de viitor in Romania. In acelasi timp si gradinitele reprezinta proiecte ce merita atentie considerabila si investitii cat se poate de serioase. Gradinitele particulare sunt asaltate pe fondul lipsei de locuri in cadrul gradinitelor de stat si in contextul in care parintii isi doresc o abordare moderna asupra educatiei si ingrijirii copiilor lor.

5. Fermele organice - idei de afaceri in 2012, afaceri profiabile si de viitor in Romania. Fermele organice sunt la moda si reprezinta unele dintre cele mai inteligente investitii de viitor. Se pune mare accent pe fermele organice, pe consumul constient de hrana, pe schimbarea stilului de alimentatie, pe asigurarea de sanse sporite pentru o stare optima de sanatate.

6. Afacerile din domeniul energiei solare si eoliene - idei de afaceri in 2012, afaceri profiabile si de viitor in Romania. Energia solara si energia eoliana raman doua surse incredibile pentru afaceri de viitor. Din ce in ce mai mult vom fi martorii dezvoltarii sustenabile la nivelul organizatiilor si companiilor de pretutindeni. Una dintre conditiile esentiale pentru dezvoltarea sustenabila a afacerilor este si cea de promovare a consumului eficient de energie si a economisirii resurselor rare si din ce in ce mai scumpe.


Tags: afaceriidei de afaceriidei afaceriidei de afaceri 2012afaceri profitabileafaceri de viitor

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.95 din 5 - 11 voturi.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]