Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri cu sisteme de prezentare prin proiectie holografica pentru companii!

de Ilinca Dobrescu 17 Oct. 2013 2776
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cooptarea si retinerea de noi clienti reprezinta doua dintre cele mai importante directii in care investim in prezent. In mod real, niciodata nu ai indeajuns de multi clienti iar modul in care actionezi reprezinta sansa sa iti atingi obiectivele in mod cat mai eficient.

In prezent, ne folosim de diverse tehnici si strategii pentru promovarea cu succes a produselor si serviciilor noastre. Una dintre cele mai noi tehnici este cea de prezentare prin proiectie holografica.

In Romania, doi tineri au de gand sa ofere vizibilitate maxima acestei optiuni in randul firmelor care cauta promovare de efect pentru produsele si serviciile lor. Catalin Amariutei si Stefan Dobrinescu sunt castigatorii concursului "The Big Pitch" sustinut de Consiliul National pentru IMM-uri (CNIPMMR). Ei s-au clasat pe locul al doilea cu proiectul lor de afacere, "Himera", ne informeaza Business24.

Acestia s-au gandit sa aduca in prim plan un proiect care combina realitatea cu puterea imaginatiei. "Himera inseamna, pe scurt, comercializarea si instalarea de sisteme de expunere prin proiectie holografica. Sunt diferite aparate sau pot fi create sistem intregi la comanda care pot proiecta holograme. Pe langa aceste sisteme ne-am decis sa actionam si pe alte directii cum ar fi sunetul unidirectional sau mesele interactive", au explicat cei doi oameni de afaceri, citati de Business24.

Cei doi au de gand sa asigure tehnologia si design-ul grafic pentru realizarea de holograme si pozitionarea acestora in spatiile in care reprezentantii companiile le considera a fi cel mai potrivite.

In prezent, cei doi au de gand sa se concentreze pe promovarea acestor servicii in Europa de Est. In Vest, aceste optiuni sunt deja cunoscute si folosite de companiile care cauta sa atraga cat mai multi clienti.

Cat despre obstacolele care stau in calea acestei afaceri, unul singur ar fi notabil. Discutam despre costuri mai ridicate pe care companiile trebuie sa le suporte pentru a beneficia de prezentari holografice sau de servicii de sunet unidirectional. Cu toate acestea, efectul produs in randul audientei nu poate fi neglijat. Hologramele sunt si vor fi mereu o modalitate inedita prin care sa iti faci produsele faimoase si prin care acestea isi pot spune singure povestea.

Mult succes si spor la idei de afaceri originale!



Tags: himeraafaceri cu hologrameafaceri proiectie holograficaafaceri originaleidei de afaceri originale

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Idei de afaceri originale: Comunitate de nisa in Butterfly Media Group

de Adela Simonescu
12 Aug 2014
Stefania Stroe are 31 de ani si este una dintre cele mai interesante femei de afaceri cu care Romania se poate mandri. Nu doar ca incepe o afacere...

Afaceri originale si cu potential incredibil: Chamfer Home

de Victor Oancea
12 Sep 2013
In fiecare zi avem ocazia sa invatam din greselile altora si din victoriile inregistrate de ceilalti oameni de afaceri. La urma urmei, in momentul in...

Idei de afaceri originale, care sa va inspire!

de Matei Antonescu
26 Aug 2013
Nu de putine ori simtim ca toate ideile de afaceri bune sunt luate. Adevarul este ca mediul de afaceri poate mai multe decat ofera in acest moment....

Idei de afaceri originale - Restaurantul mediteranean!

de Maria Nicutar
10 Iun 2013
Numerosi sunt adeptii diverselor diete in ziua de astazi. Unii prefera dieta alcalina, altii practica veganismul, unii prefera dieta...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]