Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri de succes: Cursuri de pictura pe sticla

de Adela Simonescu 17 Feb. 2014 4290
5 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca privim catre directiile catre care romanii si strainii continua sa investeasca, indiferent de asprimea crizei economice, cu siguranta vom intelege ca abilitatile, competentele, talentele si hobby-urile personale intra in schema.

Continuam sa alocam resurse financiare serioase in aceasta directie pentru ca sunt unele dintre cele mai inspirate investitii cu putinta.

O idee de afacere deosebit de inspirata pentru 2014 este oferirea de cursuri: limbi straine, IT, web design, bucatarie traditionala si non-traditionala, pictura si olarit, arta handmade si machiaj profesional.

Cursurile de pictura pe sticla raman si ele unele dintre cele mai interesante oportunitati de a te destinde sau de a te instrui in vederea obtinerii de profit. Pictura pe sticla se poate transforma dintr-un simplu hobby relaxant intr-o veritabila baza pentru afaceri prospere.

Capitalul necesar pentru a incepe si administra aceasta afacere: minim 30.000 de euro pentru a inchiria un spatiu convenabil, pentru a consolida o prezenta online bine pusa la punct, pentru a achizitiona materialele si instrumentele de lucru pentru sustinerea cursurilor.

Factori decisivi pentru succesul acestei afaceri:

1. Planul de afaceri trebuie sa fie realizat in detaliu absolut.
Stabiliti capitalul financiar necesar pentru start-up, capitalul de sustinere pana la atingerea pragului de rentabilitate, organigrama si planul de marketing, autorizatiile de functionare si chiar demersurile pentru obtinerea autorizatiilor pentru eliberarea de diplome acreditate pentru cursanti.

2. Locatia aleasa trebuie sa fie cat mai convenabila. Puteti incepe cu inchirierea unei mansarde si, in timp, puteti sa va dezvoltati si sa inchiriati o vila intreaga. Gasiti locul usor de gasit si proprietarul care sa va ofere un pret cat mai avantajos pentru nevoile dvs.

3. Prezenta online este si ea esentiala pentru a atrage cat mai multi clienti. Lucrati cu profesionisti care sa va ajute sa realizati un site user friendly, cu un design atragator si cu o pozitie cat mai buna in cadrul motoarelor de cautare.

4. Planul de marketing trebuie sa va ajute sa va consolidati baza de clienti in timp cat mai redus si in masura cat mai mare. Mizati pe strategiile de marketing care au functionat in cazul competitorilor si lucrati cu profesionisti care sa va ajute sa realizati mesaje de promovare eficiente, memorabile.

5. Politica de preturi si sistemul de salarizare trebuie sa fie corect stabilite. Daca aveti clienti si angajati multumiti, sansele de crestere sunt imense.


Mult succes si afaceri cat mai prospere!



sursa foto: www.friendskorner.com



Tags: cursuri pictura pe sticlaidei de afaceriidei afaceriafaceri noiafaceri originale

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Articole conexe

Idei de afaceri pentru vara cu bani putini

de Florin Amariei
10 Iun 2021
Daca vrei sa devii antreprenor si sa incerci sa fii propriul tau sef in aceasta vara, avem cateva idei de afaceri cu bani putini care ti s-ar putea...

Idei de afaceri online profitabile

de Florin Amariei
14 Ian 2021
A fi antreprenor nu e usor, insa exista mai multe idei de afaceri online care pot fi profitabile. Noi am ales cateva si ti le propunem! Poate 2021 e...

Idei de afaceri online pentru 2023

de Idei de afaceri
14 Apr 2023
Romanii cu spirit antreprenorial stiu ca acum este momentul potrivit pentru a pregati o noua strategie de afaceri care sa poata fi fructificata cu...

4 idei de afaceri mici care iti aduc profit

de Florin Amariei
02 Nov 2020
Iti propunem 4 idei de afaceri mici care iti aduc profit suficient pentru a putea reinvesti sa trai din banii castigati pentru o buna perioada de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]