Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri de succes pentru mamicile casnice

de Marinache Paula 17 Dec. 2020 11707
4.08 din 59 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Fiind desfasurate la domiciliu, urmatoarele afaceri sunt usor de administrat si de controlat si va ofera posibilitatea de a castiga bani usor.

Croitorie de nisa - costume pentru carnaval, costume medievale, tinute pentru discoteci, palarii, esarfe, cravate, saluri etc.

Confectionarea costumelor pentru carnaval, pentru spectacole si alte evenimente speciale ale celor mici sau ale adultilor reprezinta o activitate simpla si placuta, activitate pe care o putem desfasura de la domiciliul personal. Avem nevoie de o masina de cusut, de materie prima, de ideile de confectionare a costumelor, sa devenim PFA si de bune abilitati de a ne promova serviciile (confectionare pe comanda) sau produselor finite.

Realizarea de sapunuri naturale

Dintre afacerile care pot fi incepute de acasa, realizarea de sapun natural este printre cele mai simple si mai usor de pornit. Echipamentul necesar se gaseste in orice bucatarie, investitia initiala este minima, cererea pentru produse naturale, deci inclusiv pentru sapun 100% natural, este in continua crestere.

Pentru a realiza sapunuri naturale vom avea nevoie de ingrediente naturale, organice: uleiuri esentiale, arome naturale, plante medicinale, coloranti naturali etc.), instrumentele si ustensilele de lucru, ambalaje.

Servicii editoriale/Copywriting

Iti poti alege domeniul in functie de preferintele tale, poti scrie, de exemplu, articole despre gastronomie. Daca esti pasionat de marketing si cunosti instrumentele de marketing online, atunci poti oferi servicii in acest sens. Intotdeauna vor exista clienti care sa aiba nevoie de serviciile tale.

Realizarea de lumanari decorative

In ultimii ani, tot mai multa lume a inceput sa foloseasca lumanari decorative pentru infrumusetarea locuintelor. In multe cafenele, ceainarii, saloane de infrumusetare si alte localuri sunt folosite lumanari parfumate pentru destinderea atmosferei si relaxarea clientilor. De la nastere si botez, pana la cununia religioasa, de la evenimente fericite (Paste, Craciun, onomastica), pana la momente de relaxare, omul aduce in existenta sa lumina si aroma lumanarilor.

Sursa: clubideideafaceri.manager.ro


Tags: afaceri miciafaceri pentru mamiciafaceri la domiciliu

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.08 din 5 - 59 voturi.

Articole conexe

Afaceri la domiciliu. Beneficiile administrarii unui business de acasa

de Idei de afaceri
30 Ian 2024
Exista beneficii importante si unul dintre acesta se refera la cheltuieli reduse in comparatie cu cele necesare pentru inchirierea sau achizitionarea...

Idei profitabile de afaceri la domiciliu

de Idei de afaceri
18 Apr 2023
Daca intrati intr-un supermarket sau in orice magazin de dimensiuni relativ mari, veti observa la vanzare niste produse simple si foarte atragatoare:...

4 idei de afaceri mici care iti aduc profit

de Florin Amariei
02 Nov 2020
Iti propunem 4 idei de afaceri mici care iti aduc profit suficient pentru a putea reinvesti sa trai din banii castigati pentru o buna perioada de...

3 idei de afaceri mici pe care le poti porni chiar acum

de Florin Amariei
30 Iun 2021
Vrei sa fii antreprenor? Vrei sa ai o afacere de succes? Vrei sa fii independent din punct de vedere financiar si sa nu fii manageriat de nimeni...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]