Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri de viitor: Retea de fast-food-uri mobile!

de Adela Simonescu 10 Iul. 2013 5552
3.06 din 8 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Mancarea tip fast-food este la mare cautare, chiar daca nutritionistii ne avertizeaza cu privire la acest tip de consum. Chiar si asa, o portie de cartofi prajiti, o salata si un sandwich raman alegeri rezonabile pentru multi dintre noi.

Si fiindca nu toate lucrurile sunt negre pe lumea asta, nici mancarea de tip fast-food nu trebuie sa fie asa de nesanatoasa. Trebuie doar sa modificam lista de ingrediente folosite si metodele de preparare. Si nu este imposibil, va spunem noi.

Exista numeroase unitati fast-food care ofera mancare mai sanatoasa decat ti-ai imagina! De la salate proaspat preparate, la iaurturi semidegresate, cu fructe si cereale, pana la smoothie-uri delicioase si sandwich-uri cu carne slaba si multe legume, totul se poate pe lumea aceasta.

In cazul de fata, descoperim o idee de afacere care isi dovedeste potentialul prin intermediul mai multor beneficii si avantaje, puncte forte clare. Spre exemplu, pe langa faptul ca oferim fast-food, produse la inalt nivel de cerere, oferim si siguranta ca sanatatea clientului nu este in niciun moment in pericol. Mai mult, tinem cont de faptul ca aceasta idee de afacere devine si mai interesanta prin prisma faptului ca unitatile sunt mobile.

Iata o idee de afacere extrem de interesanta pentru anul 2013, o idee care poate merge exceptional de bine cat timp tinem cont de regulile de baza esentiale pentru orice fel de afacere:

1. investim timp in planificare. Planificati-va actiunile, obiectivele. Stabiliti in ce industrie va dezvoltati, ce eforturi sunt necesare, pe ce strategii veti miza, ce capital va este necesar si nu numai!

2. investim in marketing. Fara eforturi reale de marketing, afacerile nu pot functiona. Este vital sa le asiguram un nivel cat mai inalt de vizibilitate.

3. investim in personal de top. Avem nevoie de angajati cu pregatire in domeniul lor de referinta, fie ca sunt vanzatori, contabili, juristi, bucatari sau marketeri!

4. investim in consolidarea unor relatii stabile si durabile cu furnizori ce ne pot oferi ingrediente de calitate superioara. Este important sa aveti stocuri sigure de ingrediente de calitate inalta si la preturi bune, cu oferte de care sa beneficiati in mod constant.

Iata doar cateva aspecte de care sa tineti cont pentru ca aceasta afacere sa devina realitate!

sursa foto: www.sxc.hu





Tags: afacereidee de afacereafacere fast foodfast food mobil

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.06 din 5 - 8 voturi.

Articole conexe

De ce spalatoria auto self-service este o idee buna de afacere

de Idei de afaceri
01 Mar 2024
Spalatoriile auto self-service reprezinta o oportunitate foarte interesanta de afacere. Afla ce avantaje aduce aceasta optiune, cum sa iti calculezi...

Afacere cu gemuri. Viziune si strategie

de Idei de afaceri
24 Ian 2024
Europa este o piata concurentiala extrem de competitiva. Daca in tara noastra, de cele mai multe ori, afacerile se pornesc si se deruleaza „dupa...

Cresterea lipitorilor. O afacere dezvoltata in Romania

de Idei de afaceri
11 Nov 2022
A fost o vreme cand incasarile din vanzarea de lipitori in Franta au fost mai mari decat cele din vanzarea de cereale. Nemtii folosesc pe scara larga...

Avantajele investitiei intr-o afacere cu flori in ghiveci

de Idei de afaceri
20 Oct 2023
Afacerile includ investitii importante, insa nu doar sumele trebuie luate in calcul. Atunci cand vrei sa investesti intr-o afacere, cu flori in...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]