Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri geniale: Aplicatia exceptionala care vine in sprijinul nevazatorilor!

de Adela Simonescu 18 Aug. 2013 2892
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Descoperim din ce in ce mai multe stiri care ne informeaza ca in lume idei de afaceri geniale se nasc si ne fac viata mai usoara. Fie ca apar unitati de fast-food sanatos, sali de fitness cu acces gratuit, aplicatii pentru cei bolnavi de diabet si tot felul de alte servicii si produse, solutiile se inmultesc si aceste vesti ne incanta cu adevarat.

Astazi descoperim Visus Visual Assist, o aplicate care poate oferi o solutie eficienta pentru persoanele cu probleme grave de vedere.

Desi numarul de smartphone-uri a crescut cu putere maxima in ultimii ani, nu toti producatorii se gandesc si la persoanele cu probleme grave de vedere.

Vesti bune avem din SUA, acolo unde un startup se concentreaza exact pe aceasta problema presanta. Visus Technology a creat un sistem care devine un soi de asistent virtual pentru nevazatori. Sistemul este dezvoltat pentru Android si tot ceea ce necesita este o conexiune de date, noteaza Yoda.

Daca toate testele se vor finaliza cu rezultate pozitive, antreprenorii americani vor lansa si versiuni pentru iOS sau Blackberry, insa nu mai curand de anul 2015, noteaza Yoda.

Avand in vedere ca in lumea intreaga exista 300 de milioane de persoane cu probleme grave de vedere, acest sistem tehnologic este unul care sigur va avea succes extrem!

Un dezavantaj major al acestui sistem tehnologic este pretul, din pacate. Sistemul Visus Visual Assist are pretul de 999 de dolari. In aceasta suma de bani intra aplicatia propriu-zisa, un telefon Samsung Galaxy S4, o casca Bluetooth si un hot spot 4G.

Cele mai recente teste Visus Visual Assist au relevat faptul ca elevii si studentii au afirmat ca nu vor sa se mai desparta de aceste sisteme care le usureaza viata in mod dramatic.

Interfata principala este impartita in 8 taburi mari, cu design usor de recunoscut pentru cei care disting anumite forme si culori. Aplicatia colecteaza date in timp real si apoi le ofera prin intermediul asistentului. Soft-ul are capacitatea de a recunoaste obiecte, culori sau text, sa mareasca textul , etichetele de pe pachete de medicamente, date de expirare si nu numai. Mai mult, Visus Assist este capabil sa recunoasca exprezii faciale, bani si nu numai, noteaza Yoda.

Antreprenori si investitori, aveti idei de afaceri care sa ofere produse, servicii si solutii pentru persoanele cu probleme de vedere? Valorificati-va ideile de afaceri!



sursa foto: www.sxc.hu



Tags: visus visual techafaceri originaleafaceri noiafaceri noi si inediteafaceri noi si originale

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Idei de afaceri noi si potrivite pentru 2021

de Florin Amariei
23 Apr 2021
Daca iti doresti sa lupti impotriva curentului si sa pornesti o afacere care sa fie in ton cu vremurile pe care le traim, atunci avem cateva sugestii...

Idei de afaceri noi: Catering sanatos pentru copii

de Idei de afaceri
29 Iun 2015
"Stim cu totii ce provocare este alegerea meniului pentru o petrecere aniversara, mai ales atunci cand invitatii sunt copii de varste diferite, dar...

Rolling Ball si Publicity Ball - idei de afaceri noi si inedite in Romania

de Zenobia Badescu
27 Feb 2015
Zorb sau Rolling Ball este o minge uriasa si transparenta care rostogoleste oameni. Cei care se incumeta "sa se dea cu zorbul" vor trai pentru cateva...

Gastroturim sau safari apicol - afaceri noi in domeniul turismului

de Idei de afaceri
12 Sep 2014
Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara (ADI) Salaj Plus a realizat o harta turistica a judetului Salaj in care a inclus cateva propuneri interesante...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]