Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri online profitabile - Director de website-uri de jucarii si carti pentru copii!

de Ilinca Dobrescu 19 Oct. 2012 4104
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca vrem sa alcatuim o lista cu acele produse care se vand bine in online, cu siguranta am include si produsele destinate celor mici. Si asta se intampla pentru ca, indiferent daca este criza sau nu, cei mici merita tot ce este mai bun si vrem sa le asiguram toate conditiile optime pentru a se dezvolta, creste, pentru a primi o educatie corecta. Aici discutam despre hrana, jucarii, carti si haine, desigur.

Una dintre cele mai tari idei de afaceri online pentru 2013 este magazinul online de jucarii. Desigur, competitia este una solida in cel mai adevarat sens al cuvantului. Doar cu un capital urias ai putea sa intri in aceasta industrie si sa speri la sanse de succes.

Ce va propunem noi este o idee de afacere online destul de noua si chiar foarte originala: directorul de website-uri de jucarii si/ sau carti pentru copii. Aceste doua tipuri de produse sunt de mare interes pentru parinti, bunici si nu numai. Asa ca ne concentram pe ele in incercarea de a da lovitura in 2013.

Directorul de website-uri de jucarii si/sau carti  pentru copii consta intr-un colector de sectiuni si categorii ce claseaza website-urile valide in functie de anumite criterii.

Beneficiile sunt clare pentru cei care cauta in mod constant jucarii si carti, pentru cei care doresc un mic conglomerat de oferte, reduceri si promotii, un clasor de site-uri ce pot fi accesate printr-un singur click si in functie de criterii clare:

-site-uri cu jucarii SH
-site-uri cu jucarii educative
-site-uri cu jucarii ieftine
-site-uri cu jucarii pentru varstele 3-6 ani
-site-uri cu jucarii en-gros  samd

Acestea sunt doar cateva exemple de categorii si filtre in functie de care va puteti clasa site-urile pe care le veti promova.

Ideea de baza ramane cea de a forma un loc in care clientii sa gaseasca si toate ofertele, reducerile si promotiile existente la jucarii, carti si alte produse pe care doriti sa va concentrati.

Mult succes si nu ezitati sa ne adresati si alte intrebari referitoare la aceasta idee de afaceri!


sursa foto: www.sxc.hu



Tags: magazin online de jucarii

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]