Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri profitabile in 2013: Fa-ti firma de transport si distributie!

de Victor Oancea 03 Iul. 2013 5695
4.5 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Firma de transport si distributie poate fi una dintre cele mai tari afaceri de inceput anul acesta. De ce? Poate pentru ca este una dintre afacerile care ofera servicii la care apeleaza mai toate companiile si firmele. Indiferent de sfera in care isi desfasoara activitatea, majoritatea firmelor si companiilor au legaturi solide si cu firmele de transport si distributie.

Iata o industrie in care ne-am implica oricand, fiindca sansele de profitabilitate sunt extrem de mari.

Mai mult, sa tinem cont de faptul ca este vorba despre o afacere care se dezvolta in timp, pe masura ce serviciile oferite se diversifica. Cu alte cuvinte, discutam despre o afacere pe care sa o demaram cu resurse financiare si non-financiare reduse sau moderate. In functie de mersul pietei, de nivelul de aderenta al serviciilor oferite la fluxul de nevoi si dorinte intalnite in cadrul audientei-tinta, ne vom adapta anvergura eforturilor de dezvoltare.

Pentru cei interesati sa dezvolte o astfel de afacere, vestile sunt cat se poate de bune. Exista ghidul orientativ "Firma de transport si distributie", ghid unic pe piata de profil. In cadrul lucrarii veti descoperi informatii esentiale pentru a demara si administra aceasta afacere.

In mare, ca sa pui pe picioare o afacere, orice ai face, oricati bani ai avea, orice echipa de profesionisti ti-ar "tine spatele", nimic nu se face daca ai nu detii informatiile esentiale. Exact asta veti gasi si in cadrul ghidului "Firma de transport si distributie".

Aflati strategiile care va ajuta sa consolidati fundatia acestei afaceri, tehnicile prin care va veti adapta afacerea la cerintele pietei, metodele prin care sa va devansati concurentii din mediul de afaceri.

Mai multe detalii despre "Firma de transport si distributie" puteti descoperi aici >>>


Tags: firma de transport si distributiefirma de transportfirma transport

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.5 din 5 - 3 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]