Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri profitabile in 2013 - Magazin cu diverse sortimente de cafea!

de Adela Simonescu 22 Oct. 2012 7218
4.58 din 6 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cafeaua va reprezenta intotdeauna un aliment esential pentru multi dintre noi. Si majoritatea adora o cafea proaspat macinata, o cafea din Peru, din Indonezia, din Brazilia, din Mexic, din India, din Etiopia sau din Uganda. Toate aceste tari raman locatii faimoase pentru cele mai aromate si puternice tipuri de cafea cu putinta.

Haideti sa vedem si care sunt cele mai importante detalii de care sa tinem cont atunci cand dorim sa punem in aplicare aceasta afacere in 2013:

1. Incepem cu planul de afaceri.
Chiar daca ar fi vorba despre o afacere mica, ceea ce nu se intampla in cazul nostru, un plan de afaceri tot ar fi esential. In cazul nostru, discutam despre una dintre acele idei de afaceri ce pot lua doua directii clare si cu implicatii financiare diferite: magazin online sau magazin offline cu suport online.

Este evident faptul ca un antreprenor ce doreste sa dea start-ul acestei afaceri cu un capital mai redus, va alege varianta magazinului online, cu livrare la adresa dorita de clienti.

In cazul in care dorim sa dezvoltam aceasta afacere prin intermediul unei locatii offline, vom avea nevoie de investitii banesti serioase pentru alegerea unei locatii avantajoase. Avem nevoie de chirie in avans pe cateva luni de zile, de cele mai multe ori. Vor mai exista cheltuieli pentru salarizarea unui numar mai mare de angajati, pentru asigurarea unui stoc de rulaj permanent, pentru dotarea magazinului, renovarea si decorarea sa si nu numai.

2. Oricare varianta am alege, afacerea detine anumite necesitati de ordin legislativ. Aflati ce autorizatii si avize va sunt necesare, ce forma legala vi se potriveste si ce licente va trebuie, daca veti importa marfa ce urmeaza sa fie vanduta prin intermediul magazinului dvs.

Nu neglijati faptul ca o varianta mai simpla pentru demararea acestei afaceri ramane cea de a va deschide un magazin online cu simpla intermediere. Cu alte cuvinte, produsele comandate de clientii dvs vor fi, la randul lor, cumparate de la alte magazine online sau offline, adaos-ul revenind catre conturarea unui cash-flow cat mai stabil.


3. Un aspect important de retinut pentru succesul acestei afaceri ramane necesitatea de cooptare de angajati de calitate, de la progamatori si web designeri si pana la curieri si operatori de preluare a comenzilor si plangerilor clientilor.


4. De asemenea, un alt detaliu pe care il vom contura este cel al necesitatii restrangerii nivelului de capital pe care il vom infuziona in mersul acestei afaceri. O strategie care ne poate ajuta sa tinem in frau nivelul de cheltuieli este cea de a ne demara afacerea de acasa si de a ne administra singuri magazinul online. Putem lucra cu doi sau trei clienti majori si ne putem concentra pe eforturi mai reduse pentru promovarea serviciilor oferite.

Nu uitati faptul ca este o greseala imensa sa mizam pe existenta unui singur client si pe existenta unui singur furnizor. Asa ca eforturile de a ne gasi doi sau chiar trei furnizori si doi sau trei clienti majori sunt intotdeauna intemeiate.


Mult succes si nu uitati sa ne adresati mai multe intrebari referitoare la aceasta idee de afacere in casuta de comentarii.

sursa foto: www.sxc.hu




Tags: afaceriafacereidei de afaceriidei afaceriafacere cafeamagazin de cafea

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.58 din 5 - 6 voturi.

Articole conexe

De ce spalatoria auto self-service este o idee buna de afacere

de Idei de afaceri
01 Mar 2024
Spalatoriile auto self-service reprezinta o oportunitate foarte interesanta de afacere. Afla ce avantaje aduce aceasta optiune, cum sa iti calculezi...

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]