Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afacerile anului 2012? Cu trufe, desigur!

de Victor Oancea 17 Feb. 2012 6064
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Afacerile profitabile din domeniul cultivarii trufelor sunt la mare cautare. Exista numerosi romani care stiu care sunt preturile de comercializare a trufelor si doresc si ei o felie din tarta profiturilor. De ce nu ne-am dori si noi acelasi lucru, mai ales ca acum avem la dispozitie un ghid care ne arata cum sa punem pe picioare o afacere profitabile in domeniul reprezentat de cultivarea trufelor.

Afacerile cu trufe sunt mai mult decat profitabile pentru cei care detin secretele cultivarii lor. Trufele nu sunt usor de cultivat si nici usor de recoltat de catre cei care nu detin cunostintele minime necesare pentru astfel de activitati. Este nevoie de indrumarea expertilor din domeniu pentru a ajunge sa obtii productii insemnate de trufe, productii de calitate si care sa iti asigure profituri serioase.

Trufele sunt de mare interes pentru simplul fapt ca sunt denumite si "diamante negre" si cum comercializate la preturi de 500-1000 de euro pe kilogram. Aceste date sunt suficient de puternice pentru cei care deja cocheteaza cu ideea unei afaceri cu trufe.

Sa nu mai punem la socoteala si faptul ca discutam despre profituri de peste 50.000 de euro pe an si despre faptul ca productiile pot continua timp de decenii. Cu alte cuvinte, discutam despre afaceri care ofera profituri timp indelungat.

Motivul pentru care trufele sunt atat de scumpe este cel al faptului ca sunt considerate delicatese si sunt foarte rare. Exista numerosi experti din domeniu care asemuiesc procesul de recoltare cu o adevarata aventura. Trufele sunt gasite de caini dresati special in acest scop.

Chiar si asa, sa nu neglijam faptul ca rezultatele sunt vizibile dupa 4-5 ani de la plantare, astfel ca cei care doresc sa investeasca in afacerile cu trufe au ceva de asteptat, insa totul se merita!

>>Cei care doresc informatii complete care sa ii ajute sa porneasca o afacere cu trufe de la zero au la dispozitie un ghid alcatuit de un expert din domeniu. Ghidul va ajuta sa alegeti terenul potrivit pentru cultivarea trufelor, pentru alegerea esentelor lemnoase trufiere, pe si pe pentru recoltarea trufelor si nu numai. Ghidul este disponibil chiar aici!


Tags: trufeafaceri cu trufeafaceri trufecultivarea trufelorrecoltarea trufelorcaini dresati trufe

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

5 secrete pentru o afacere de succes cu trufe

de Alina Constantinescu
27 Ian 2021
Daca visati sa deschideti o afacere in agricultura, cultivarea trufelor este o adevarata oportunitate avand in vedere preturile exorbitante cu care...

Trufele ii imbogatesc pe romanii cu terenuri ideale!

de Ilinca Dobrescu
12 Dec 2013
Nu toate terenurile se potrivesc pentru cultivarea trufelor. Specialistii ne spun ca doar anumite tipuri de teren vor putea sustine puietii...

Cultivarea trufelor - O afacere pe termen lung!

de Ilinca Dobrescu
21 Iul 2013
Si spunem asta pentru ca o afacere cu trufe nu iti va aduce profit in acelasi an in care o incepi! Asta este clar. Ca sa poti sa scoti recolta de...

Ce trufe ii imbogatesc pe romanii nostri?

de Adela Simonescu
11 Iun 2013
Trufele nu sunt simple ciuperci. Sunt considerate a fi roadele pamantului cald, scaldat in apa si... fulgerat! Filozoful grec antic Plutarh era de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]