Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afacerile legate de nunti pot profita in februarie

de Marian Curelaru 04 Feb. 2014 2922
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Februarie este o perioada prielnica promovarii afacerilor si atragerii de noi clienti de catre toti cei care isi desfasoara activitatea in domeniul organizarii de nunti (wedding planning) sau pentru care nuntile prilejuiesc o cota importanta de vanzari, de la rochii de mirese la flori si produse de cofetarie. De ce? Pentru ca in aceasta luna avem si Ziua Indragostitilor (Valentine's Day), pe 14 februarie si Dragobetele, pe 24 februarie.

Brasov Wedding Days

Intre 14 si 16 februarie, la Brasov Business Park are loc targul de nunti "Brasov Wedding Days", aflat la a doua editie. Targul se adreseaza tuturor acelora care sunt implicati direct sau au tangenta cu organizarea de nunti, respectiv: wedding & events planners, designeri, magazine de creatie vestimentara si incaltaminte, arta floristica, creatori de bijuterii, saloane de infrumusetare, locatii specializate in organizarea de nunti, formatii de muzica pentru nunta, DJ, sceno-tehnica, arta fotografica si video, scoli de dans, efecte pirotehnice, sculpturi in gheata, accesorii pentru nunti, limuzine si masini de epoca, reviste si bloguri de specialitate, precum si tututor celor interesati in astfel de evenimente. Datorita faptului ca evenimentul va debuta de Valen¬tine's Day, organizatorii au creat o serie de activitati si programe artistice menite sa atraga interesul cat mai multor vizitatori. Pe parcursul celor trei zile ale targului, vizitatorii vor putea afla totul despre nunta si vor putea asista la prezentari de moda sau la demonstratii de arta culinara, de arta floristica, de arta fotografica, de make-up si hair styling.

Targul "Petreceri de Vis", Arad

Expo Arad va gazdui in perioada 21-23 februarie targul de nunti, o expozitie la care vor participa firme de profil din Romania si Ungaria. Acestea vor prezenta ultimele noutati si tendinte in materie de rochii de mireasa si costume pentru miri, tinute de seara, pantofi, bijuterii si accesorii, aranjamente florale, locatii pentru petreceri, servicii foto-video si sonorizare, coafuri si machiaje, oferte turistice pentru "luna de miere", servicii de catering, torturi si prajituri. Organizatorul manifestarii este Camera de Comert, Industrie si Agricultura Arad.

Sibiul "a furat startul"

Cea de-a treia editie a targului "Sibiu Wedding Days" s-a desfasurat in ultima saptamana din ianuarie, la Sala Transilvania. Aproximativ 60 de expozanti din Sibiu, Cluj-Napoca, Timisoara, Bucuresti si Craiova si-au prezentat ofertele publicului sibian, fara sa mai astepte Dragobetele ori Valentine’s Day. Rochii de dantela, verighete, aranjamente florale, decoratiuni, artificii, corturi, proiectii live pe TV, show de lumini si lasere, trupe de muzica, produse de cofetarie si o multime de alte produse si servicii necesare pentru o nunta de vis, au fost prezentate la Sibiu.

Pentru cei care doresc sa-si intampine invitatii cu produse mai sofisticate, unul dintre participanti a prezentat invitatiile de ciocolata, pe care se pot scrie numele mirilor sau diferite mesaje. O invitatie de acest tip costa 6 lei si cantareste 89 de grame.


Tags: organizarea de nuntiziua indragostitilordragobeteletarguri de nunti

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]