Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afla cum poti castiga 75.000 de lei pe an!

de Andrioae Ruxandra 20 Iun. 2014 3125
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca dispui de un spatiu de cca 150 mp, situat undeva la tara, poti amenaja o mini-ferma de ingrasare a porcilor, care sa iti aduca peste 75.000 de lei pe an. Si asta in conditiile in care principala activitate o constituie hranirea animalelor, adica umplerea troacelor cu furaj, de doua ori pe zi. Foarte simplu si foarte profitabil!

 
Concret, achizitioneaza purcei de 25-30 kg, cu 150-200 de lei, si pune-i la ingrasat.
In 4 luni ei vor ajunge la greutatea de 100 kg (vor consuma in aceasta perioada 200 kg de furaj) si ii vei putea vinde cu 8-10 lei kg in viu, ceea ce inseamna in jur de 800-1.000 de lei pentru un exemplar.
 
Este important sa parcurgi fiecare etapa a amenajarii fermei de porci, pentru ca in functie de confortul si sanatatea lor vei avea tu profit. Expertii nostri in afaceri iti recomanda ghidul Ferma de porci – O afacere de succes, care te va ajuta pas cu pas sa reusesti in maximum 1 an sa aduci profit. 
 
Ti se pare incredibil? Nu uita ca romanii sunt mari amatori de carne de porc, iar acest tip de carne se vinde cu precadere, mai ales in perioada sarbatorilor de iarna. Daca incepi afacerea in primavara, pana in iarna vei avea crescatoria pe care ai visat-o intotdeauna! 
 
Tot ceea ce trebuie sa faci este sa achizitionezi lucrarea Ferma de porci – O afacere de succes. Noi iti vom arata exact cum sa iti infiintezi ferma, cum sa amenajezi spatiul necesar pentru purcei, cum sa-i achizitionezi (in functie de ce criterii), furajarea si apoi vinderea. Ghidul te va pune, de asemenea, la curent cu rasele de porci cel mai bine vandute in Romania si cu felul in care alegi suinele, hranirea, adaparea, iluminatul adapostului, ventilatia, gestionarea dejectiilor, asistenta veterinara, mortalitatea animalelor si valorificarea productiei.
 
Potrivit estimarilor, in Romania se cresc in prezent aproximativ 2 milioane de porci in fermele comerciale si 2,5 - 3 milioane in gospodarii, ceea ce reprezinta 30-40% din cererea totala din tara. Pentru a produce destul pentru consumul intern, ar fi nevoie de 10 milioane de porci anual si nu exista nicio indoiala ca in urmatorii ani Romania va inregistra o dezvoltare accelerata a productiei.
 
Si tu poti fi proprietarul unei ferme de porci de succes daca vei achizitiona lucrarea Ferma de porci – O afacere de succes. Este o sursa de venit pentru tine si familia ta si o oportunitate de afacere care va avea succes cu siguranta. 
 


Tags: antreprenoriafaceriafaceri de succesferma porciafacere porciafacere fermaafaceri mici

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

MAT: Linie de finantare dedicata studentilor antreprenori

de Bianca Tila
13 Apr 2023
Ministerul Antreprenoriatului si Turismului va crea o noua linie de finantare dedicata studentilor antreprenori. Initiativa este sustinuta si de...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]