Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Arta taierii diamantelor, o oportunitate de afacere pentru cei care iubesc stralucirea

de Andrioae Ruxandra 18 Iul. 2014 3806
4.14 din 11 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

A incepe o afacere de taiere a diamantelor nu inseamna doar sa tai diamante, ci si sa te aventurezi in vanzarea si in promovarea acestora. O persoana care taie diamante este, de fapt, un artizan pregatit si specializat in taierea bucatilor de diamant si transformarea acestora in forme fine.

 
Un taietor de diamante, ca sa spunem asa, trebuie sa taie milimetric diamante si apoi sa le slefuiasca, conferindu-le astfel o forma finala. In afara de asta, el trebuie sa recunoasca un diamant fals de unul adevarat, sa aleaga forma cea mai potrivita pentru un anumit diamant si sa valorifice diamantul conform celor 4 C: culoare, taietura, claritate si marimea caratelor.
 
Este o afacere care implica precizie si dexteritate, concentrare pe termen lung si creativitate. Pe langa asta, trebuie sa obtii un certificat legal, iar asta se intampla dupa ce urmezi niste cursuri si dupa ce primesti sfaturi din partea cuiva care se pricepe. 
Te poti informa despre aceasta lume a diamantelor invatand despre cum sa tai si sa dai o forma atragatoare, despre cum sa folosesti echipamentul, despre industria diamantelor si existenta felurilor de diamante etc.
 
Orice artizan in ale diamantelor are instrumente de lucru. Acestea nu sunt foarte ieftine, dar cu un buget minim si o dexteritate incredibila, vei face profit in cel mai scurt timp. Te poti "lipi" de un furnizor de diamante sau de un artizan in ale diamantelor mai experimentat pentru a capata cunostinte extra. Ca instrumente, vei avea nevoie de instrumente de despicare, de masurare, precum si de cutite speciale. Calitatea muncii tale consta in calitatea instrumentelor tale de lucru, asadar asigura-te ca acestea sunt de buna calitate.
 
Odata ce ai invatat despre aceasta industrie pretentioasa a diamantelor, poti incepe sa cauti oportunitati. Te poti angaja ca taietor de diamante, si, oferindu-le clientilor servicii de calitate, vei aduce profit si vei putea sa te extinzi avand propriii taietori de diamante. 
 
Conform unui sondaj american, un taietor de diamante cu experienta, care lucreaza independent, castiga anual intre 40.000 si 60.000 de dolari. 
 
Sursa: www.mytopbusinessideas.com


Tags: afaceridiamanteafaceri diamantetaiere diamanteslefuire diamantetaietor diamante

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.14 din 5 - 11 voturi.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]