Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Atelierul de casa - afaceri cu bijuterii ascunse in lumanari parfumate din ceara de palmier

de Idei de afaceri 23 Feb. 2015 7168
3.43 din 14 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ramona Jugaru si Nicu Bocanet, doi tineri de 24 de ani din Bucuresti, au decis in iarna anului trecut sa isi deschida o afacere part-time cu lumanari parfumate.

„Eu eram si inca sunt foarte pasionata de lumanarile parfumate, aveam peste tot in casa cate una. In Marea Britanie, unde am fost plecata la studii timp de patru ani, am vazut conceptul bijuteriilor ascunse in lumanari, incepusem sa ma si documentez despre modul de preparare a lor, stiam destul de multe. La intoarcerea in tara m-am angajat, dar impreuna cu Nicu am inceput sa prepar acasa lumanari“, spune Ramona Jugaru.

Tinerii au investit aproape 5.000 de euro in brandul Happy Candle, si comercializeaza lumanari parfumate fabricate chiar in atelierul „de casa“ al celor doi. Fiecare lumanare costa aproape 80 de lei si ascunde un inel (din aur sau suflat cu argint, a carui valoare este de 10-500 de euro).

Lumanarile Happy Candle au iesit pe piata in luna decembrie a anului trecut in propriul magazin online si tinerii deja se pregatesc sa schimbe entitatea juridica a firmei din PFA intr-o SRL, care sa le permita sa faca angajari.

„Am vrea ca anul acesta sa reusim sa facem acest lucru pentru a ne putea ocupa noi doar de management si de marketing si sa mutam productia in orasul din care suntem, in Onesti. Am vrea sa le angajam pe mamele noastre si ele sa produca lumanarile. Acum ne este foarte greu cu timpul, pentru ca facem lumanari cand ajungem de la serviciu si in timpul liber, iar unele comenzi nu le putem onora daca vin in timpul programului nostru de lucru“, precizeaza Nicu Bocanet.

In prezent, materia prima si inelele vin din strainatate, insa paharele in care este turnata ceara si in care sunt comercializate lumanarile, dar si etichetele sunt produse pe piata locala.

„Noi vrem sa promovam produsele naturale, de aceea folosim ceara de palmier, care si rezista mai mult“.
Sursa: zf.ro


Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: afacereafacerilumanarilumanari din cearabijuterii ascunse in lumanarilumanari parfumarehappy candle

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.43 din 5 - 14 voturi.

Articole conexe

De ce spalatoria auto self-service este o idee buna de afacere

de Idei de afaceri
01 Mar 2024
Spalatoriile auto self-service reprezinta o oportunitate foarte interesanta de afacere. Afla ce avantaje aduce aceasta optiune, cum sa iti calculezi...

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]