Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Avem 8 idei de afaceri pe timp de criza! Cautam afaceristi!

de Adela Simonescu 15 Oct. 2012 12041
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cautam persoane care sa fie pregatite sa valorifice idei de afaceri, insa nu orice fel de idei. Avem idei de afaceri pe timp de criza, business-uri cu potential ridicat indiferent de situatia economica existenta.

Haideti sa vedem care sunt cele opt idei de afaceri pe timp de criza, idei pe care si tu ai putea sa le valorifici:

1. Magazin online
- Iata una dintre cele mai interesante si de viitor business-uri in Romania si peste hotare. Si este foarte clar faptul ca din ce in ce mai multi romani imbratiseaza ideea de a-si administra propriul magazin online, fie ca vor vinde fructe uscate BIO, detergenti de casa, bijuterii, haine de lux sau piese auto second-hand.

2. Cum sa deschizi o shaormerie - Shaormeriile functioneaza din ce in ce mai bine fiindca nu mai avem timp de mese in tihna. Preferam o shaorma cu de toate, o masa care reuseste sa imbine carnea cu legumele si cu un sos de neuitat. In mod real, din ce in ce mai multi romani se orienteaza catre aceste preparate iar o nisa interesanta pentru cei care doresc sa mizeze pe sanatatea clientilor este shaormeria vegetariana, shaormeria cu produse sanatoase, chiar organice. Si sa ne gandim ca nu ar fi greu sa folosim carne de curcan si mai multe legume.

3. Covrigarie - Iata o alta idee de afacere care functioneaza optim pe timp de criza. Si asta pentru ca audienta-tinta este URIASA!

4. Cultivarea ciupercilor Champignon - Ciupercile Champignon au devenit refugiul pentru romanii care s-au decis sa devina vegetarieni ( din ce in ce mai multi in ultimii ani) si pentru cei care doresc sa taie din consumul de carne din aspecte medicale sau ... financiare!

5. Ghid practic - Confectionarea lumanarilor - In acest caz discutam despre una dintre cele mai simple si necostisitoare idei de afaceri. Este, in acelasi timp, si una ideala pe timp de criza. Activitatea se desfasoara de acasa si cere fonduri banesti reduse, ca de criza!

6. Ghid practic de amenajari interioare pentru birouri si locuinte - Chiar si pe timp de criza, unele idei de afaceri prospera si asta se intampla in cazul celor care se concentreaza pe servicii si produse de folos real. In aceasta categorie intra si serviciile de amenajari interioare.

7. Cultivarea plantelor medicinale si aromatice in sistem ecologic - Ne concentram si pe idei de afaceri in agricultura pentru ca aceasta industrie tinde sa cunoasca o expansiune din ce in ce mai puternica. Atrage si fonduri europene si astfel devine una dintre acele idei de afaceri care merita puse in practica pe timp de criza!

8. Ferma piscicola - investitie sigura, profit garantat - Adoram pestele si din ce in ce mai multi medici si nutritionisti ne recomanda un consum mai mare din acest produs, in defavoarea celorlalte tipuri de carne. Si pentru sanatatea noastra si a celor dragi, desigur ca suntem dispusi sa alocam un buget mai serios pentru achizitionarea unui kilogram de pastravi, salai sau somn cu omega 3.

Spor la antreprenoriat si la idei originale! Nu uitati sa ne lasati comentarii daca sunteti interesati de una dintre aceste idei sau daca aveti si alte idei de afaceri pe care le considerati ideale pe timp de criza!


sursa foto: www.sxc.hu



Tags: afaceri pe timp de crizaafaceri pe crizaidei de afaceriafaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]