Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cameleonic blog - un coltisor handmade si o mica afacere de familie

de Zenobia Badescu 19 Mai. 2015 3614
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ploiesteanca Carmen Axinte, 25 de ani, a lansat in 2011 o mica afacere bazata pe un hobby - realizarea de decoratiuni din hartie rulata.

„O prietena mi-a aratat cateva modele de flori facute prin metoda quilling (tehnica rularii hartiei)”, povesteste Carmen. „Odata cu stapanirea acestor metode am dorit sa arat si celorlalti ce se poate realiza dintr-o bucatica de hartie colorata.

Am creat blogul Cameleonic craft si pentru a face schimb de experienta cu alti pasionati de handmade. Mare mi-a fost surpriza sa vad un real interes pentru acest capitol in Romania.

Am ales acest nume de blog deoarece tin sa cred ca ma reprezinta intr-o oarecare masura in ceea ce priveste starea de dispozitie, gusturi, culori si idei.”

Idei de Afaceri: Carmen, cum se impaca „un cameleon” cu cerintele personalizate ale clientilor sai?
Carmen Axinte: Foarte bine. De fiecare data cand primesc o comanda, vreau sa stiu cum este persoana care va primi felicitarea mea si incerc sa exprim prin modele, culori si contrast o mica parte din esenta sa.

Mai nou, cei care imi solicita un obiect imi spun doar ocazia, viziunea o lasa pe „mana” mea si rezultatul pot spune ca nu i-a dezamagit niciodata.

Idei de Afaceri: In afara  spatiului virtual, mai participi cu produse handmade la targuri sau expozitii? Ai si alte moduri de vanzare (ex.: magazine de cadouri, florarie etc.).

Carmen Axinte: Am avut placerea sa particip la targuri de martisor in zona centrala a orasului, ocazii in care am putut observa si reactiile vizitatorilor fata de creatiile mele. Reactii de uimire si placere sau din contra le primesc, pentru ca asta ma face sa imi evaluez munca.

Am colaborat cu magazine de suveniruri si am expus invitatii de nunta. Chiar am avut onoarea, daca pot spune asa, sa apar intr-un ziar local (Adevarul de Ploiesti) cu felicitarile create prin aceasta metoda (quilling), mai putin cunoscuta in Romania.

Idei de Afaceri: Ce iti doresti sa experimentezi in viitor si sa ne oferi?

Carmen Axinte: Imi doresc foarte mult sa deschid un magazin cu produse handmade, un magazin in care sa intri nu neaparat pentru a cumpara ceva, ci poate in aceea zi doar pentru a te deconecta de la ritmul trepidant al vietii cotidiene. Daca vizitatorul va pleca si cu un obiect care i-a placut sau va lasa o comanda, voi fi incantata.

Blogul lui Carmen: http://cameleonic.blogspot.com

Cum sa incepi o afacere handmade




Tags: afacereafacerihandmadequillingidei de afaceriidei afacericameleonic craftproduse handmade

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

De ce spalatoria auto self-service este o idee buna de afacere

de Idei de afaceri
01 Mar 2024
Spalatoriile auto self-service reprezinta o oportunitate foarte interesanta de afacere. Afla ce avantaje aduce aceasta optiune, cum sa iti calculezi...

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]