Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce afaceri puteti demara in 2018

de Liliana Constantin 30 Mar. 2018 18412
4.83 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Sunteti in cautarea unei idei inspirate pentru propria afacere? Daca doriti sa demarati o afacere in 2018, aveti multe domenii interesante. Daca aveti ceva bani pusi deoparte sau pur si simplu va ganditi sa incepeti o afacere in viitorul apropiat, iata cateva idei ce ar putea sa va inspire:

In acest articol va oferim 5 idei de afaceri profitabile pentru 2018:



O afacere online
– acest domeniu de activitate este foarte atractiv pentru romani avand in vedere investitia initiala mica, dar si cheltuielile de operare. Succesul afacerilor pe internet nu este o surpriza, avand in vedere cifrele de afaceri inregistrate de Alibaba sau Amazon. Afacerile sunt legate in mod indisolubil de Internet, iar a avea o pagina web proprie este primul lucru pe care trebuie sa-l ai in vedere ca intreprinzator aflat la inceput de drum.

Medicina alternativa – consultant nutritionist, cabinet de acupunctura, biorezonanta, tratamente naturiste si asa mai departe. Sunt servicii si produse vazute ca o alternativa la sistemul traditional de medicina. Tot mai multi romani apeleaza la astfel de servicii medicale alternative care pot deveni adevarate mine de aur pentru cei care se pricep sa le ofere.

Gradinite si scoli particulare – nu mai e un secret pentru nimeni ca sistemul public de invatamant este la pamant din toate punctele de vedere.  Tot mai multi parinti cu posibilitati cauta alternative pentru educatia copiilor lor pentru care sunt dispusi sa plateasca si cateva mii de euro pe an. Recent unele ONG-uri cer insistent reforme care sa permita si in Romania educatia la domiciliu si programe alternative, diferite de cele de stat, asa cum exista in tarile din lumea civilizata.

Centre de ingrijire pentru batrani – ideea nu este noua insa continua sa fie una profitabila, datorita crizei multe hoteluri si pensiuni s-au transformat in azile pentru batrani. Avand in vedere ca multi tineri pleaca la munca peste hotare, numarul batranilor care au nevoie de ajutor si de serviciile unor centre specializate este in continua crestere si se incadreaza in trendul european unde datorita fenomenului de imbratranire a populatiei, acest gen de servicii a devenit o adevarata industrie.

Consultant financiar – tot mai multi romani incep sa isi faca griji si sa inteleaga ca sistemul de pensii de pana acum este depasit. Multi incep sa isi planifice propriile investitii si sa caute solutii financiare eficiente. In acest context va fi o cerere crescuta pentru piata de consultanta financiara in Romania si aceste servicii vor fi tot mai cautate in viitor asa cum sunt acum in Occident.
    
Automatizarea locuintei - este ceva nou pe piata din Romania si se bazeaza pe conceptul de “casa inteligenta”  in care totul este automatizat si controlat de un computer. O locuinta interactiva si personalizata. Tehnologia se schimba de la un an la altul iar piata unor astfel de produse este inca in formare in tara noastra ceea ce inseamna avantaje din start pentru cei care pornesc devreme in aceasta afacere.

Iata si alte idei de afaceri profitabile in 2018 >>
 



Tags: afaceri simpleafaceri profitabileafacere onlineafaceri in 2018

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.83 din 5 - 3 voturi.

Articole conexe

6 idei de afaceri profitabile pentru cei care nu vor timp liber

de Florin Amariei
04 Aug 2020
Esti activ si iti place sa faci bani din efortul propriu? Avem 6 idei de afaceri profitabile pentru tine. Nu uita, insa, ele au potential doar daca...

4 idei de afaceri profitabile in 2020

de Florin Amariei
08 Iun 2020
Daca vrei sa intri in lumea complicata (dar frumoasa) a antreprenoriatului, atunci avem 4 idei de afaceri care vor fi profitabile si in 2020....

Afaceri profitabile pe care le poti incepe cu mai putin de 5.000 de euro

de Camelia Diaconu
27 Iun 2019
Din teama de a nu da faliment, multi dintre antreprenorii aflati la inceput de drum isi doresc sa nu investeasca sume mari de bani intr-un business....

Idei de afaceri simple si profitabile

de Florin Amariei
30 Mai 2019
Daca vrei sa fii antreprenor dar fara prea mare bataie de cap, atunci iti propunem aceste idei de afaceri simple si profitabile. Si, mai...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]