Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele mai profitabile idei de afaceri pentru 2012

de Maria Nicutar 19 Iul. 2011 12168
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Expertii spun ca anul 2012 vine cu surprize mari pentru multi proprietari de idei de afaceri. In esenta, 2012 va fi anul afacerilor online si a celor organice mai mult decat in 2011. Pentru cei care doresc sa se pregateasca pe ultima suta de metri pentru startul la afaceri din 2012, iata o lista cu cele mai profitabile idei de afaceri:

1.    Marketing afiliat. Il vedem peste tot, si aici va ramane o buna perioada de timp. Cercetati domeniul si apucati-va de treaba pentru o rata mare a profitabilitatii in afaceri.

2.    Comert electronic. Iata inca o idee de afaceri din cadrul afacerilor online. Se vine orice, in cantitati cat mai mari, in mii de variante, culori, texturi si optiuni si catre mase cat mai eterogene de consumatori.

Este nevoie de o buna prospectare a pietei, a ce se cere, in ce masura, ce se vinde, ce platforme de comercializare se folosesc, ce website-uri sunt cele mai viabile si sigure pentru efectuarea tranzactiilor si lista ramane deschisa.

Dupa o buna documentare va puteti pune pe treaba cu cea mai mare seriozitate pentru o siguranta ferma ca veti avea de munca mult timp de aici incolo, intrucat comertul electronic reprezinta viitorul cumparaturilor.

3.    Comert de produse organice. De la legume si fructe si pana la articole vestimentare, tot ce merge pe linie organica se va vinde ca painea calda in continuare si se transforma in idei de afaceri profitabile pentru cei care cunosc bine conceptul si popularitatea de care acesta se bucura in intreaga lume.

4.    Web hosting. Iata un areal de afaceri care pare un pic saturat. In fapt, exista spatiu de miscare pentru mai multi doritori, avand in vedere faptul ca orice afacere si din ce in ce mai multe persoane isi vor muta „bagajele” in mediul online si vor necesita servicii de hosting de calitate. Chiria pentru gazda online variaza si aduce venituri sigure lunare.

5.    Blogging. Inca un domeniu de care ne impiedicam peste tot si care nu va parasi peisajul este blogging-ul. Fiecare firma, companie, persoana fizica isi doreste un blog si constientizeaza traficul de care va beneficia daca angajeaza omul potrivit la „locul” potrivit. Acest trafic este aducator de profitabilitate pentru ideile de afaceri si de venituri pentru bloggerii care ofera continut de calitate.




Tags: idei de afaceri 2012idei de afaceri 2011afaceri onlineafaceri organice

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Idei de afaceri online profitabile

de Florin Amariei
14 Ian 2021
A fi antreprenor nu e usor, insa exista mai multe idei de afaceri online care pot fi profitabile. Noi am ales cateva si ti le propunem! Poate 2021 e...

Idei de afaceri online pentru 2023

de Idei de afaceri
14 Apr 2023
Romanii cu spirit antreprenorial stiu ca acum este momentul potrivit pentru a pregati o noua strategie de afaceri care sa poata fi fructificata cu...

3 idei de afaceri online profitabile in 2018

de Florin Amariei
18 Sep 2018
Te-ai gandit sa incepi un proiect personal anul acesta, insa n-ai stiut ce sa alegi? Noi iti oferim 3 idei de afaceri online profitabile care pot fi...

Afaceri online de 450.000 de euro pe an din pasiune pentru sporturile de iarna

de Idei de afaceri
04 Ian 2016
In 2008, doi studenti de la Politehnica, pasionati de sporturile de iarna, cautand online echipamente profesionale la preturi avantajoase, au gasit,...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]