Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Champignon, Goji, trandafiri de dulceata? Tu ce idei de afaceri alegi in 2013?

de Matei Antonescu 20 Mai. 2013 3571
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

2013 este un an mai dificil decat 2012, sau cel putin asa se anunta. Si pentru afaceristi si viitori afaceristi, cu siguranta poate fi un an extrem de dificil, poate chiar unul fatal! Dar de asta suntem cu ochii in patru si gata sa actionam in avantajul nostru! Suntem aici, in viata noastra, sa avem grija ca rezultatele noastre sa fie mereu cel putin satisfacatoare. Si aceasta regula se aplica si cand discutam despre viata personala, si despre afaceri sau cariera.

Asa ca ne asiguram ca 2013 nu va fi un an dificil. Avem grija sa investim in noi insine si in carierele noastre. Unii urmeaza cursuri de parenting pentru a deveni parinti mai buni. Altii vor urma un curs de PHP pentru a obine acea promovare la care viseaza de atat de mult timp.

Si pentru cei care au de gand sa se ingrijeasca de viitorul lor cu ajutorul unei afaceri aducatoare de profit, iata si cateva sugestii interesante:

1. Ne infiintam o ciupercarie Champignon.
Ciupercile Champignon reprezinta noul tip de carne pe care romanii il prefera, in defavoarea carnii! Medicii si nutritionistii ne spun sa limitam sau chiar sa eliminam carnea de consumul zilnic si sa inlocuim totul cu ciuperci, seminte, cereale de diverse tipuri si suplimente care sa ne ajute la mentinerea unui nivel normal de proteine.

In mare, ciupercile Champignon cresc rapid, fara eforturi mari, cu investitii banesti reduse. In principiu, este o idee de afacere perfecta pe timp de criza!

2. Cultivam Goji, Aronia, merisoare. Iata 3 fructe extrem de interesante, extrem de valoroase, extrem de ... scumpe! Un kilogram de Goji poate ajunge si la pretul de 200 de lei, daca discutam despre fructe obtinute in sistem ecologic, organic, 100% natural. Sa nu neglijam faptul ca agricultori sunt multi, insa nu toti cultiva Goji si alti arbusti rari si valorosi.

3. Ne infiintam o plantatie de trandafiri! Motivul este unul clar. Din petalele de trandafiri se face renumita dulceata de trandafiri, se realizeaza si apa de trandafiri, uleiul de trandafiri si nu numai. Preturile lor de comercializare sunt mereu mari si mai ales atunci cand discutam despre plantatii certificate din punct de vedere ecologic.


Aceste trei idei de afaceri reprezinta optiuni potrivite pentru 2013. Sunt idei de afaceri pe care le puteti valorifica si de la niveluri mai reduse. O plantatie de trandafiri se poate infiinta si cand avem la dispozitie spatiul din spatele gospodariei. Nimeni nu ne obliga sa investim in zeci de hectare de teren, de la bun inceput, fara testare in prealabil!

Si aceasta regula se aplica si in cazul celorlalte idei de afaceri. Poti sa incepi cu un hectar de teren arabil pentru a-ti infiinta plantatia de Goji si inca un hectar pentru Aronia sau merisoare. Si nimeni nu spune ca nu poti folosi si mai putin teren pentru a-ti pune afacerea pe picioare!

Mult succes si afaceri profitabile!



Tags: idei de afaceriidei afaceriafaceriidei de afaceri in 2013idei de afaceri 2013

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]