Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Covrigaria - o afacere cu care nu poti sa dai gres!

de Alina Cotae 15 Dec. 2010 5240
4.75 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Vrei sa fii propriul tau sef si nu stii cum? Deschide o covrigarie, si vei avea numai de castigat! Covrigariile merg tot mai bine. Parca tot mai des rasare cate una in apropierea unui loc bine gandit, si, pana iti dai seama, in fiecare dimineata e coada la covrigi. In continuare vei regasi cateva sfaturi despre cum sa gandesti lansarea unei astfel de afaceri, de altfel, foarte profitabila in vremurile de criza.

Pentru a-ti face o idee, trebuie sa te gandesti la o amplasare ce promite un vad comercial crescut. Afacerea cu covrigarie se preteaza in orice oras unde numarul de locuitori depaseste 10.000.



Este recomandat ca afacerea sa fie plasata intr-o zona aglomerata a orasului, din jurul pietelor, institutiilor, scolilor, garilor, etc.. Spatiul trebuie sa fie vizibil consumatorilor, sa aiba o pozitie de trafic pietonal intens.

Piata de desfacere pentru covrigarie este cat se poate de mare, consumatorii facand parte din toate categoriile sociale si de varsta. Totusi, piata tinta o reprezinta salariatii care lucreaza in zona covrigariei, si care nu-si permit sa serveasca masa in oras. De asemenea, un alt segment important de piata este alcatuit din elevi si studenti, care savureaza covrigii calzi in timpul pauzelor de masa.

Prin urmare, covrigii au marele merit ca sunt ieftini, gustosi, usor de mancat atunci cand esti grabit, iar mirosul lor te atrage de la distanta. Daca ar fi sa analizam valorile nutritionale ale covrigilor, ne vom da seama ca acestia nu ne aduc nici un beneficiu, dar nici nu ne dauneaza.

Compozitia unui covrig este cat se poate de simpla: faina alba, drojdie, sare si apa. Optional, poti adauga putin lapte si zahar, in functie de retetele dupa care te ghidezi. Ceea ce ii face sa fie atat de buni este coaja crocanta, miezul moale si crusta de seminte adaugate – mac sau susan.

Totusi, pentru a contine mai multi nutrienti, covrigii trebuie sa fie preparati din cereale integrale, fara adaos mare de zahar sau de sare. Deocamdata, nu am vazut nici o covrigarie care sa comercializeze covrigi integrali, desi ar fi o inovatie care ar prinde la public, mai ales la doamne.



Tags: covrigariepiata de desfacerecovrig

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Piata de desfacere. Unde pot vinde produsele mele

de Bianca Tila
17 Apr 2024
Orice afacere isi desfasoara activatea intr-un anumit mediu, ce exercita o puternica influenta asupra sa. Multiplele relatii din piata, elementele...

Covrigarie. Spatiul si utilizatile de care ai nevoie

de Idei de afaceri
18 Ian 2024
Legat de zona geografica, lansarea unei afaceri cu covrigi este recomandata in localitati cu 8.000 - 10.000 de locuitori. Aceasta nu este insa o...

La doar 25 de ani are propria patiserie - Covrig Ardelenesc

de Idei de afaceri
15 Ian 2015
In urma cu un an, tanarul Ionut Barz si-a deschis o patiserie in orasul Cluj-Napoca. In aceasta afacere a investit circa 13.000 de euro, banii pe...

Afacerea zilei - Covrigi cu aroma de...bani

de Marinache Horia Cristian
22 Oct 2010
Si nu va fi doar un iz firav: vor fi bancnote in teancuri. Le intuiti aroma? “Afaceri cu covrigi? Dar sunt pline strazile de covrigarii....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]