Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Creativitate si profit: incepe propria afacere la domiciliu cu bijuterii

de Ana Radulescu 25 Ian. 2018 6689
4.73 din 15 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca te numeri printre persoanele care au talent si pasiune pentru crearea de bijuterii, iti poti transforma aceasta pasiune intr-o sursa de venit. Multe doamne si domnisoare apreciaza purtarea bijuteriilor lucrate manual. Frumusetea acestora consta in faptul ca nu sunt produse de serie, ci obiecte unicat. In cazul in care ai norocul sa te pricepi la design si te bucuri de activitatile handmade, lucreaza de acasa!

Ai posibilitatea de a vinde bijuteriile create online, precum si in persoana la targurile de specialitate. Iata ce pasi trebuie sa urmezi:

1.  Specializeaza-te in a crea bijuterii. Invata totul despre diferite materiale pentru fabricarea podoabelor, afla cum pot fi decorate, ce sisteme de prindere sunt recomandate. Incearca mai multe tehnici si gaseste-o pe cea mai lucrativa. Pentru inceput, poti face teste pe gablonturi create pentru tine si prietenele tale. Mergi la cursuri, cauta tutoriale pe internet sau citeste carti si articole pe aceasta tema. Incearca sa iti creezi propriile modele in loc sa copiezi de la altii.

2.  Achizitioneaza ustensilele si materia prima necesare - clesti, ace, sarma, fire de guta, margele, panglici, tortite, inchizatori, pandantive. Asigura-te ca gasesti un furnizor bun, cu preturi accesibile si produse de calitate.

3.  Chiar daca nu ai experienta in domeniu, incearca sa schitezi un plan de afaceri pentru businessul tau. Stiu ca, porbabil, preferi sa iti petreci tot timpul lucrand coliere si bratari, dar fara o evidenta clara a costurilor initiale, a veniturilor si a cheltuielilor, risti sa ajungi repede cu un stoc de produse pe care sa nu ai cui le vinde. Gandeste-te la ce variante de promovare te vor ajuta sa iti atingi clientii, cati bani poti investi intr-un website sau un stand la targurile de produse handmade, precum si la perioada in care iti poti recupera aceste investitii. Include, de asemenea, directii pentru extinderea afacerii si formuleaza-ti scopuri clare pe care sa le urmaresti.

4.  Construieste-ti un portofoliu. Aduna modelele cele mai reusite intr-o pagina web sau intr-un catalog pentru potentialii cilenti. Participa la diverse evenimente si ofera mostre cadou. Este o cheltuiala, dar daca bijuteriile tale sunt de efect, sigur vei primi comenzi.

5.  Investeste in fluturasi promotionali si carti de vizita pe care sa le porti intotdeauna cu tine. Nu se stie cand te poti intalni cu un potential client.

6. Incepe cu prietenii si membrii familiei tale. Ofera-le cadouri si sugereaza-le sa faca la randul lor cadou bijuterii celor dragi. Vestea despre afacerea ta se va raspandi si iti poti mari baza de clienti fara prea mare efort.

7. Ia legatura cu magazinele locale care se ocupa cu comercializarea bijuteriilor. Poti gasi printre patronii lor persoane interesate sa revanda produsele tale. Daca poti asigura o productie constanta pentru acestia, nu iti vei mai face griji ca nu vei avea clienti luna viitoare.

8.  Nu in ultimul rand, participa la toate targurile de artizanat, targurile de cadouri, bazarurile ambulante si alte evenimente de profil. O multime de oameni le viziteaza tocmai in cautarea bijuteriilor deosebite.

Pasionata de obiectele unicat si fiind o persoana foarte creativa, Andra Blaj, o tanara in varsta de 24 de ani, realizeaza obiecte artizanale deosebit de frumoase, mestesugite cu dragoste si rabdare.

Afla mai multe despre afacerea sa cu produse handmade>>>


Tags: afaceri handmadeafaceri bijuteriiprofit handmade

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.73 din 5 - 15 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]