Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum faci o afacere profitabila din uleiuri cu efecte curative sau pentru cabinetele de kinetoterapie

de Zenobia Badescu 16 Mai. 2016 4392
4.71 din 12 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Pe o piata care oferea uleiuri rafinate, s-a cladit in 1995 prima afacere romaneasca cu uleiuri bio presate la rece. Initiativa apartine, in mare parte, dnei Emilia Bobe, director de marketing, publicitate, investitii si dezvoltare in cadrul firmei 2E prod. Este un profesionist in adevaratul sens al cuvantului, iubeste ceea ce face si iubeste oamenii.

Prima afacere romaneasca cu uleiuri bio presate la rece!

Idei de Afaceri: Fabricati atat uleiuri alimentare, cat si uleiuri pentru producatori de cosmetice, pentru masaj (cabinete kinetoterapeutice, cabinete medicale sau de masaj). Care sunt cele mai apreciate uleiuri din ambele variante si de
ce?

Emilia Bobe: Dintre uleiurile alimentare din gama Cardinal, cel mai apreciat este cel de floarea-soarelui, pentru ca are cea mai extinsa arie de utilizare. El inlocuieste cu succes uleiul rafinat, oferind avantaje nete fata de acesta: uleiul Cardinal este natural, nu contine apa si nici substante chimice.

Tot din aceeasi gama, foarte apreciate sunt si uleiul de in, de catina, de samburi de struguri, de seminte de mac si cel de dovleac, cu efecte curative in multe afectiuni.

Cine stie sa le foloseasca obtine ameliorari evidente in adenomul de prostata, osteoporoza, hipercolesterolemie, hipertensiune arteriala, afectiuni hepato-biliare, gastrice, eliminarea parazitilor intestinali si multe altele.

Uleiul de susan Cardinal, pe langa intrebuintarile sale in preparatele din bucataria orientala, este foarte apreciat in cabinetele cosmetice, pentru ca se absoarbe foarte repede in piele si da un efect puternic de catifelare si tonifiere a pielii.

Se foloseste si in cabinetele de kinetoterapie, alaturi de uleiurile din Gama Genoflex. De asemenea, unul din uleiurile cu efecte cosmetice semnificative foarte apreciat este si uleiul din germeni de grau, ale carui efecte asupra pielii sunt catifelarea, diminuarea ridurilor si tonifierea pielii.

Folosim tehnici absolut unice de presare, care permit extractia foarte delicata a uleiului. Utilajele si tehnologia de filtrare si ambalare sunt integrate intr-un sistem care duce in finalul procesului la obtinerea unui ulei cu gust si miros placut, cu multe vitamine si reale efecte terapeutice.

Pentru obtinerea unor uleiuri de foarte buna calitate trebuie sa se tina cont de calitatea semintelor, dar si de caracteristicile proprii fiecarui tip de seminte, astfel incat uleiurile obtinute sa aiba proprietati cat mai apropiate de cele ale uleiurilor naturale continute in materia prima.

Idei de Afaceri: Pentru o astfel de productie este nevoie de materie prima de calitate. De unde o procurati?

Emilia Bobe: Ne straduim in permanenta sa procuram materie prima de foarte buna calitate, pe cat posibil de provenienta autohtona. La inceput procuram materia prima in cantitati mai mici, de la producatori particulari individuali. Avem contracte cu cativa producatori specializati care obtin semintele pe suprafete mai mari, special cultivate cu seminte alese si furnizate de noi.

***
Afacere cu tehnologie proprie

2Eprod a elaborat o tehnologie proprie, originala si in totalitate bio, bazata pe metoda presarii la rece, denumita Raw organic Cardinal tchnology si prin care uleiul se obtine numai din seminte crude, neprajite, fara a fi utilizate nici un fel de substante chimice.

Rezultatul este un ulei extra virgin, care pastreaza integral beneficiile si elementele nutritive ale semintelor crude.


Tags: afacereafacere profitabilaidei de afaceriafaceriuleiuleiuriulei presat la receidei afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.71 din 5 - 12 voturi.

Articole conexe

De ce spalatoria auto self-service este o idee buna de afacere

de Idei de afaceri
01 Mar 2024
Spalatoriile auto self-service reprezinta o oportunitate foarte interesanta de afacere. Afla ce avantaje aduce aceasta optiune, cum sa iti calculezi...

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]