Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa infiintati o pastravarie profitabila pe timp de criza!

de Ilinca Dobrescu 23 Iul. 2013 3240
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ferma piscicola reprezinta o afacere care cere eforturi serioase din toate punctele de vedere. Investitiile banesti sunt mari. La fel sunt si investitiile non-financiare, resursele de timp si energie. O astfel de afacere nu se va conduce singura.

Sa tinem cont de faptul ca banii reprezinta o problema din ce in ce mai serioasa in prezent. Si atunci cand discutam despre afacerile din acest domeniu, putem sa luam in considerare si sprijinul venit la nivelul Uniunii Europene.

Un aspect esential care ne determina sa investim in aceasta afacere este cel referitor la nivelul existent al cererii pentru acest tip de carne. Carnea de pastrav este ceruta si pe piata interna si peste hotare, in variate forme si preparate. Pastravul este considerat a fi cel mai rentabil la crestere in conditiile climatice din multe zone ale tarii noastre.

Desigur, pastravul este unul dintre cei mai bine vazuti pesti in lumea intreaga, nu doar in tara noastra. Pretutindeni, pastravul este privit ca un peste alb, cu o carne slaba si sanatoasa, gustoasa si recomandata in mod special pentru copii, persoanele la dieta, varstnici si restul lumii.

Interesant este de retinut faptul ca o ferma pentru piscicultura reprezinta o idee de afacere exceptionala si in comparatia cu o ferma de vaci, spre exemplu. Sa tinem cont de faptul ca 5000 de mp de pasune pot produse 455 de kilograme de carne de vita. La aceeasi suprafata de apa, pastravaria produce mai mult de 4 tone de carne! Si carnea de pastrav este vanduta la preturi exceptionale.

Iata ce spun specialistii din domeniu, cu privire la infiintarea unei ferme de piscicultura:

"PONT afaceri la cheie: inca din primul an, in functie de dimensiunea fermei, cifra de afaceri pentru o ferma piscicola poate ajunge la 100.000 de euro, iar in al doilea an aproape sa se dubleze! Practicata, pentru inceput, la o scara mica si cu un minimum de investitii, aceasta afacere la cheie - Ferma piscicola - poate produce mari cantitati de peste cu o valoare economica ridicata intr-un timp relativ scurt, raportat la suprafata de teren folosita."


Aflati mai multe informatii specializate despre infiintarea unei ferme piscicole aici >>>



Tags: ferma piscicolaferma de pastravferma piscicultura

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]