Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa iti infiintezi o tabara pentru copii

de Andrioae Ruxandra 23 Iun. 2014 10368
4.21 din 35 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca iti plac copiii si ai nevoie de venituri in plus, poti sa infiintezi o tabara pentru copii si sa castigi bani jucandu-te cu ei. Acest gen de afacere se adreseaza in special mamicilor care au timp liber sau bunicilor.

 
Afacerea este una placuta, in special pentru copii, ei adora sa se joace si sa interactioneze cu alti copii. In plus, multi parinti vor apela la tine, mai ales cand pleaca in calatorii de afaceri si nu au cu cine sa-i lase pe cei mici.
 
Este un tip de afacere win-win, adica ei isi lasa copiii in siguranta in grija ta si tu castigi bani. Distractia celor mici poate consta in activitati in aer liber, cursuri de desen, de lucru manual, de nutritie si sanatate, de matematica, de literatura etc. Este important sa te axezi pe creativitatea copiilor.
 
Este important sa comunici cu ei, sa le afli dorintele si sa intri in lumea lor. Trebuie sa devii prietenul lor, astfel incat parintii sa fie multumiti. Stim ca exista si copii cu nevoi speciale, cum ar fi cei cu handicap sau cu boli care ii determina sa fie retrasi si marginalizati de ceilalti copii. Tu trebuie sa faci in asa fel incat toti sa fie egali si toti sa se distreze alaturi de tine. Nu ai nevoie de cine stie ce cursuri de psihologie pentru asta, dar o diploma va trebui sa le arati parintilor, stii doar ca nu isi lasa copiii pe mainile oricui. 
Ei adora sa invete lucruri despre orice, iar tu te poti ocupa de ei si ziua, si noaptea, ii poti invata sa faca prajituri sau inghetata, puteti sa ascultati muzica, sa ii imprietenesti cu animalele tale de companie (asta daca ai asa ceva, daca nu, iti vei face rost; copiilor le plac chestiile pufoase si mici). Ii poti invata sa faca fotografii amuzante, puteti face plimbari prin natura. Este imposibil sa ai un copil langa tine si sa nu iti vina nimic in cap pentru a-l face sa rada.
 
Trebuie sa comunici cu ei, sa stii cateva lucruri despre comportamentul copiilor, sa fii disciplinat si organizat, astfel incat sa nu fie un haos total la tine in casa sau in locul amenajat in care vei avea grija de ei. Trebuie sa inspiri incredere parintilor, asta este cel mai important.  Ai nevoie de spatiu (nu este nevoie sa inchiriezi, trebuie doar sa ai o casa incapatoare si placuta; parintii vor fi cu ochii pe tine de la inceput) de internet, de telefon, de jucarii, de jocuri si de un mijloc de transport pentru a aduce copiii inapoi acasa. Poti lucra si part time, si full time, ideea este ca afacerea ta se va lansa rapid. 
 
Costurile de marketing vor fi reduse daca vei avea parteneriate cu centrele de recreere pentru copii. Trebuie sa discuti planurile de afaceri cu un consultant in afaceri sau cu un avocat, pentru a avea si asigurare. Poti cere sprijinul centrelor de nutritie si sanatate, poti infiinta programe de reducere a obezitatii, poti face o multime de lucruri cu institutiile interesate.
 
Sursa: : www.business-ideas-connection.com
 


Tags: afaceriantreprenoritabara copiiafaceri tabara copiimarketingplan de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.21 din 5 - 35 voturi.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

MAT: Linie de finantare dedicata studentilor antreprenori

de Bianca Tila
13 Apr 2023
Ministerul Antreprenoriatului si Turismului va crea o noua linie de finantare dedicata studentilor antreprenori. Initiativa este sustinuta si de...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]