Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa iti tranformi hobby-ul in afacere profitabila

de Alina Constantinescu 02 Nov. 2021 7496
4.1 din 21 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ne temem sa intram in lumea afacerilor, ne este frica de esec. Nu avem raspunsuri clare, tindem sa ne abandonam proiectele, listele de sarcini, visul antreprenorial. Trebuie sa ne invingem temerile, caci toti cei care s-au aflat la inceput de drum in afaceri au trecut prin acest punct si au reusit sa depaseasca toate obstacolele.

Asa ca este esential sa ne clarificam gandurile, sa stabilim prioritatile, sa fim increzatori in fortele proprii, sa ne eliberam de anxietate inainte de a initia orice forma de investitie, fie ea de bani, energie sau timp.

Daca vrei sa iti transformi hobby-ul intr-o afacere de succes, iata ce ne propune Stephen Key, autorul cartii "One Simple Idea for Startups and Entrepreneurs":

Cerceteaza piata

Mai intai de toate, trebuie sa intelegi foarte bine piata: unde anume se incadreaza produsul tau, prin ce difera de produsele existente pe piata si daca il poti vinde la un pret convenabil in acea categorie.

Testeaza produsul inainte sa incepi productia

Creeaza o pagina web prin care sa promovezi produsul. Distribuie pagina pe toate retelele de socializare. Poti crea chiar si clipuri video prin care sa demonstrezi beneficiile produsului si modul de utilizare. Scopul acestor teste este sa descoperi daca exista un interes real pentru produsul respectiv.

Calculeaza din nou

Daca ai stabilit ca produsul va avea succes pe piata, va trebui sa calculezi din nou costurile de productie si sa te hotarasti daca vrei intr-adevar sa iti asumi riscul.

Inoveaza

Stim cu toti ca orice produs are un ciclu de viata. Nu vei putea castiga o avere de pe urma unui singur produs.

Cum poate un antreprenor roman sa creeze valoare pentru clientii sai? Fiind flexibil la cerintele pietei si oferind mereu produse care ofera  valoare si calitate consumatorului.


Tags: afacere profitabilaafacere de succespiata de marketingplan de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.1 din 5 - 21 voturi.

Articole conexe

Chatbotii - urmatoarea afacere de succes? Piata globala, in continua ascensiune

de Florin Amariei
06 Feb 2021
Chatbotii ar putea reprezenta urmatoarea afacere de succes pentru cei care sunt pregatiti sa intre in lumea IoT cu spirit antreprenorial. Conform...

Afacere profitabila cu fructe si legume uscate

de Florin Amariei
24 Apr 2019
Romanii incep sa aprecieze din ce in ce mai mult lucrurile 100% naturale, asadar o afacere cu fructe si legume uscate poate fi profitabila!...

Berea artizanala, o afacere de succes in 2019

de Florin Amariei
05 Dec 2018
Antreprenorii nu se afla in febra cumparaturilor, ci se gandesc la cum sa obtina mai multi bani in 2019 sau ce afacere profitabila sa mai deschida....

Afacere profitabila - investitie minima

de Camelia Diaconu
25 Nov 2020
Inceputul unei afaceri poate fi mai greu atunci cand in spate nu ai suficienta experienta, dar nici un buget cu care esti pregatit sa risti. Din...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]