Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Demareaza propria afacere cu pizza

de Andrioae Ruxandra 14 Iun. 2014 2394
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Esti atras de ideea de a avea propria afacere cu pizza? Iata exemplul unui american care a absolvit Academia Marina. Samit Varma s-a folosit de experienta in armata pentru a-si incepe propria afacere. Astfel, el a devenit co-fondatorul Pizza Studio, o franciza pe care el spera s-o aduca in topul industriei restaurantelor. Si tu poti avea propria afacere cu pizza.

 
Pizza Studio a creat valva printre americani, pentru ca este un restaurant in care clientii isi pot crea singuri felul de pizza preferat, ca apoi sa fie gata in doar cateva minute. Astfel, se dovedeste ca o afacere care are ca scop principal posibilitatea clientilor de a-si crea singuri tipul de pizza are un impact imens pe piata de afaceri. 
 
Acest gen de nisa ca a lui Samit Varma darama concurenta in industria restaurantelor. Partenerul de afaceri al lui Varma este Biskin, cunoscut ca director executiv al lantului de fast-food Burger King. Deloc surprinzator ca Studio Pizza a explodat pe piata de afaceri. 
 
"A fost unul dintre cele mai dure momente prin care am trecut", a recunoscut Varma. 
Potrivit acestuia, afacerea presupunea disciplina si integritate, in afara de alte lucruri. Acesta a invatat sa valorifice si sa implementeze idei in Pizza Studio, incepand cu detaliile si cu asteptarile.
 
Varma a servit timp de 8 ani armata americana si a fost pe mare in timpul atacurilor de la 11 septembrie 2001. A obtinut licenta de inginer mecanic si a studiat apoi ingineria nucleara. Dupa ce a lucrat intr-o afacere cu programe pentru computere, a devenit mai tarziu unul dintre partenerii companiei West Coast. 
 
"Ingineria m-a determinat sa deprind o abilitate care este foarte importanta in viata. Te invata cum sa te descurci cu un material foarte dificil intr-o perioada scurta de timp si cum sa analizezi si sa experimentezi pentru a ajunge la cea mai buna solutie. A fost, de fapt, background-ul afacerii, pentru ca am aplicat aceleasi principii si in cazul afacerilor ", a explicat antreprenorul.
 
"A trebuit sa vad, de asemenea, o multime de planuri de afaceri si sa intalnesc unii dintre cei mai buni antreprenori in timp ce lucram cu capitaluri de risc. Am invatat cum sa dezvolt o afacere incepand cu doi angajati, ca apoi sa ajung la mai mult de o suta. Astazi ma aflu in topul celor mai bune afaceri si am inteles cat dureaza sa construiesti o companie si un brand. Am petrecut un an intreg evaluand fiecare aspect al afacerii, pentru ca totul sa fie pus la punct. Avem un sistem de productie care da rezultate consistente. Fiecare lucru din afacerea cu pizza a fost testat si organizat, am lucrat inclusiv la aspectul crocant al pizza, la felul in care se pliaza, la temperatura la care este gatita si la modul in care se coace", a povestit Varma.
 
Sursa: www.sbomag.com
 


Tags: afaceriidei de afaceriafaceri de succesafacere pizzeriefranciza

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]