Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Deschiderea unui centru pentru ingrijirea celor varstnici

de Maria Nicutar 27 Iun. 2011 4603
4.83 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Din ce in ce mai multe persoane se gandesc la alocarea unui fond pentru plata catre un centru de ingrijire. Fie ca sunt ei insisi care doresc sa fie cazati in aceste locatii sau sunt copiii sau nepotii lor, lucrurile par sa mearga in directia potrivita pentru ambele parti. Proprietarii centrelor se bucura de profituri mari iar locatarii se bucura de servicii de calitate.

Un centru de ingrijire traieste si prospera din taxele de cazare si din donatiile diverselor persoane sau companii. Va trebui sa puneti la dispozitie servicii de calitate inalta, sa angajati personal cu orientare catre client si cu specializari adecvate pozitiei pe care o ocupa in cadrul firmei dvs.

Spatiu necesar pentru ridicarea acestei afaceri este, probabil cel mai costisitor element dintre toate. Va trebui sa asigurati un perimetru larg pentru cazarea clientilor, un spatiu verde care sa imprejmuiasca cladirea principala si o locatie pentru ingrijire medicala.

Cele mai multe centre pentru ingrijirea celor varstnici sunt amplasate in zone linistite, neaglomerate sau cu trafic intens.

Este foarte bine daca puteti gasi un loc la marginea orasului, cu mult spatiu verde pe care sa il puneti la dispozitia locatarilor. Va trebui sa renovati si sa modificati spatiul astfel incat sa se potriveasca noului sau profil.

Luati in calcul faptul ca vor exista persoane cu dizabilitati si diverse afectiuni si vor avea nevoie de mobilier special, de spatii sanitare care sa le vina in ajutor si de mai multe masuri de siguranta. In mare va trebui sa detineti camere individuale si colective, sali de mese, cabinet medical, spatii sanitare, bucatarie, sali de recreere.

De asemenea, va trebui sa angajati personal medical, personal pentru ingrijirea si supravegherea permanenta a persoanelor gazduite in centrul dvs si sa detineti echipament medical de specialitate.

O optiune viabila pentru promovarea acestei afaceri o reprezinta website-ul dedicat centrului, brosurile si flierele impartite in cadrul spitalelor sau in orice alta locatie considerati ca este oportun.

Succesul in aceasta afacere sta in calitatea serviciilor oferite. Accentul trebuie pus pe recrutarea de personal motivat si cu rabdare pentru cei varstnici. Nu ignorati faptul ca orice greseala sau accident se va rasfrange asupra intregii afaceri si va poate ruina in cel mai scut timp.




Tags: afacere centru varstnicicentru persoane varstnice

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.83 din 5 - 3 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]