Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dezvolta-ti afacerea ajutand animalele care au nevoie de tine

de Andrioae Ruxandra 27 Aug. 2014 2345
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Fiecare antreprenor isi doreste sa aiba succes in afacere, iar pentru asta este capabil sa investeasca timp si bani, asumandu-si riscuri chiar daca domeniul respectiv este complet nou pentru el. Sunt si antreprenori care stiu deja de pe bancile facultatii ce vor sa devina, iar printre acestia se numara si studentii care vor sa devina veterinari. A deschide un cabinet propriu si a avea o licenta de practica reprezinta cheia succesului, insa o asemenea afacere reprezinta mult mai mult de atat.

 
O astfel de afacere nu poate esua, fiind foarte profitabila, intrucat exista multi posesori de animale de companie. Asa cum oamenii se imbolnavesc uneori, si animalele au nevoie de ajutorul medicului veterinar. Iar aici intervii tu. Este important sa fii competent si sa asiguri increderea clientilor. In acelasi timp, trebuie sa faci un plan de a aparea pe piata respectiva de afaceri si de a analiza profiturile care vin anual dintr-o astfel de afacere. Trebuie sa tii cont de obiectivele tale, indiferent daca afacerea ti se pare dificila sau nu. 
 
Un alt factor de care va depinde in intregime afacerea ta este nivelul de simpatie pe care il vei emana clientilor. Acestia vor sa interactioneze cu un om interesat de soarta patrupedelor si cu cineva care sa le acorde ajutor non-stop. De aceea, ar fi bine sa iti deschizi un cabinet care sa fie non-stop la dispozitia animalelor care au nevoie de ajutor. 
Ca oportunitate extra de afacere, poti adauga in cadrul cabinetului tau un mic shop special pentru animale care sa contina hrana, medicamente si accesorii. Clientii vor fi interesati cu siguranta. Creeaza-ti cabinetul folosind un nume usor de retinut, care sa te reprezinte, care sa inspire incredere. Vinde-te si vinde-ti afacerea, altfel spus. 
 
Ofera siguranta stapanilor de animale si fa tot posibilul ca ei sa fie multumiti. Angajeaza absolventi de medicina veterinara si testeaza-le competentele; cu cat sunt mai buni, cu atat vor fi mai eficienti in a trata animalele, sporind astfel profitul afacerii.
 
Planul de afacere pe care l-ai facut la inceput va trebui sa includa costurile locatiei, ale materialelor, ale mobilei din interiorul cabinetului, ale utilitatilor lunare, pe scurt, costurile intregii afaceri, pornind de la inceput. Sumele cheltuite vor trebui acoperite; de aceea, daca vei solicita un imprumut la banca sau investitorilor, trebuie sa te asiguri ca vei returna banii intr-un timp deja stabilit sau cel putin lunar. 
 
Pentru ca afacerea ta sa aiba clienti, va trebui sa iti faci reclama in farmaciile veterinare, in alte pet-shop-uri, pe internet sau in ziare. Avand un cabinet cu program non-stop, sa fii sigur ca oamenii vor apela la tine atunci cand vor avea nevoie. Este important sa iesi in evidenta si sa ceri feedback clientilor; este necesar sa fii de incredere si sa iti placa sa ajuti animalele.
 
Sursa: www.startupbizhub.com
 


Tags: afaceriidei de afacerianimaleafaceri animaleantreprenoripet shop

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

MAT: Linie de finantare dedicata studentilor antreprenori

de Bianca Tila
13 Apr 2023
Ministerul Antreprenoriatului si Turismului va crea o noua linie de finantare dedicata studentilor antreprenori. Initiativa este sustinuta si de...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]