Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fabricarea lipiciului si a adezivilor, o afacere potrivita daca esti un antreprenor inovator

de Andrioae Ruxandra 25 Aug. 2014 2653
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Adezivii si lipiciurile se folosesc foarte des in lumea intreaga, ceea ce presupune o oportunitate de afacere profitabila. Aceste produse fac parte din viata noastra si exista o piata larga de desfacere pentru acest tip de afacere.

 
Daca vrei sa ai un astfel de business si sa ai destul profit incat sa fii independent, atunci poti incerca sa demarezi o afacere in acest domeniu.

Adezivii si lipiciurile provin din alte materiale de baza care sunt produse la scara mare. Descopera ceea ce presupune aceasta afacere si care sunt oportunitatile de care poti profita. Nimeni nu iti va pune la indoiala capacitatile sau cunostintele daca vei fi destul de bun incat sa demonstrezi asta.
 
Te poti informa din carti, din reviste sau de pe internet in legatura cu aceasta industrie, in cazul in care nu detii prea multe informatii in domeniu. Poti incepe afacerea de la zero si poti schita planul de afacere; stiind cat de mult capital vei avea nevoie sa investesti in fabricarea adezivilor si a lipiciului, vei sti si cum sa iti finantezi afacerea.
 
Locatia este foarte importanta in orice afacere. Trebuie sa fie accesibila clientilor tai, asadar cauta un loc unde sa iti poti incepe afacerea. Daca ai deja o proprietate pe care o poti transforma intr-un loc special pentru fabricare si care reprezinta un avantaj pentru afacere, atunci poti instala deja aparatele si masinariile de prelucrare a materiilor prime.
 
Este important ca afacerea ta sa functioneze legal si sa poti obtine o asigurare, pentru ca nu vei lucra doar tu in cladire, ci si angajatii tai. Este genul de afacere care presupune lucrul cu substante chimice care pot afecta sanatatea, de aceea trebuie sa le asiguri angajatilor tai cele mai sigure metode de a se proteja. 
 
Produsele tale pot fi cautate de firmele care folosesc lipiciul in cadrul afacerilor lor, de exemplu, firmele de tamplarie. Lipiciul este foarte util cand vine vorba de crearea mobilei, asadar tamplarii sau antreprenorii care au nevoie de aceste produse vor apela la tine, mai cu seama daca iti vei face publicitate pe site-urile de socializare sau prin orice alte metode crezi ca ar prinde la public. Poti distribui flyere in magazinele care vand substante chimice sau vopseluri, astfel incat clientii sa poata apela la tine in caz ca vor avea nevoie.
 
Sursa: www.startupbizhub.com
 


Tags: afaceriidei de afaceriafaceri lipiciafaceri adeziviantreprenorafaceri profitabile

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

MAT: Linie de finantare dedicata studentilor antreprenori

de Bianca Tila
13 Apr 2023
Ministerul Antreprenoriatului si Turismului va crea o noua linie de finantare dedicata studentilor antreprenori. Initiativa este sustinuta si de...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]