Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fac bani frumosi din afaceri online: intre 362 de dolari si 5.600 pe luna

de Idei de afaceri 05 Feb. 2015 5618
4 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Pasionati de mediul virtual, tot mai multi tineri au invatat sa speculeze vremurile in care traim si sa faca bani frumosi din pasiunea lor!

Modul in care s-au gandit sa faca bani din afaceri online poate fi un un bun exemplu pentru altii. Spre exemplu, la Timisoara doi baieti au pus bazele unor afaceri online transmitand live pe internet concerte, conferinte sau chiar expozitii de arta. Acum doi ani le-a venit ideea sa conceapa un site care sa transmita imagini live de la diverse evenimente.

La inceput au transmis concerte, insa astazi cererile din partea clientilor sunt din ce in ce mai diversificate: de la licitatii sau conferinte, pana la expozitii de arta...

Cristi Cioban: "Daca un client doreste un serviciu de la noi poate sa comande online. Daca doreste 'custom', ne contacteaza direct. In principiu, cele mai multe au fost pe muzica, acum ne axam pe business."

Un alt business online inedit functioneaza in Hunedoara, intr-un sat unde si semnalul la mobil e slab. Aici, Horatiu, elev in clasa a 12-a, face bani din propriile mix-uri, pe care le posteaza pe Youtube.

Milioanele de vizualizari i-au adus succesul si, odata cu el, zeci de mii de dolari in conturi, cu ajutorul carora va pleca sa-si implineasca visul la Londra!

Horatiu Harau: "Spre uimirea mea, am avut foarte multe vizualizari, iar cei de la Youtube m-au contactat sa pot sa-mi activez monetizarea si sa pot sa produc bani din tot ce postez."

Si asa si-a inceput propriul business. Astazi, se poate mandri ca la final de an ar putea numara... cam 70.000 de dolari.
Sursa: protv



Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: afaceriafaceri onlineafacere

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

De ce spalatoria auto self-service este o idee buna de afacere

de Idei de afaceri
01 Mar 2024
Spalatoriile auto self-service reprezinta o oportunitate foarte interesanta de afacere. Afla ce avantaje aduce aceasta optiune, cum sa iti calculezi...

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]