Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ferma de lipitori din Rusia: Un exemplu de succes pentru romanii cu spirit antreprenorial

de Matei Antonescu 22 Ian. 2014 2730
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca ai spirit antreprenorial, noi iti dam ideile de afaceri de care ai nevoie pentru a te imbogati. Si daca nu esti inca sigur care sa fie ideea de afacere norocoasa, cu siguranta o vei descoperi in Romania sau in... Rusia.

In Rusia descoperim o idee de afacere fantastica, ferma de lipitori. Conform Fermier.md, intr-una din suburbiile Moscovei exista Centrul International de medicina cu lipitori. Aici sunt crescute la scara larga creaturile care ne dau fiori de groaza.

Conform specialistilor din domeniu, lipitorile vindeca si/sau amelioreaza o serie larga de boli si afectiuni, de la varice si pana la artrita.

Conform sursei amintite, centrul din Rusia reprezinta furnizorul de incredere pentru alte cinci clinici medicale din Rusia si pentru tari vecine. Ce vanzari se efectueaza? Nu mai putin de 3 milioane de lipitori se vand intr-un an de activitate.

In momentul de fata, ferma de Rusia vinde lipitorile la pretul e 1,5 dolari bucata. Nu e rau deloc, ci mai degraba o idee de afacere pe care am dori sa o aducem in Romania.

Si nici imposibil nu este, din moment ce deja exista o mica ferma deja deschisa. Evident, nivelul de cerere intern si de peste hotare nu este acoperit de oferta.

„Toata productia noastra se creste pe parcursul intregului an si cel mai important, totul are loc interior. Avem totul : o sectiune de imperechere, sectiune de reproducerea gogosilor, in care mamele-lipitori produce urmasi", spune Elena Titova, care a lucrat la Centrul International de lipitori medicamentoase tip de 28 de ani, in calitate de sef al Laboratorului de Control al Calitatii.

Interesant de retinut este faptul ca investitia intr-o mica ferma de lipitori este una moderata. Daca aveti deja spatiul, puteti sa incepeti afacerea cu un capital de cca 20.000 de euro. Nu neglijati faptul ca lipitorile pot fi crescute in borcane sau in bazine betonate, a doua varianta impunand un necesar de capital mai serios.



Tags: lipitoriferma de lipitoricrestere lipitoriafaceriafaceri cu lipitori

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]