Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ferma de vite iti poate aduce un profit extra datorita deschiderii unei laptarii

de Andrioae Ruxandra 20 Aug. 2014 3953
5 din 5 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cresterea vacilor poate deveni o afacere profitabila atunci cand vrei sa iti deschizi propria laptarie. Mai mult ca oricand, clientii vor sa bea lapte natural, direct de la sursa, evitand astfel sa cumpere laptele procesat care se gaseste pe piata.

Daca iti plac animalele, in special vacile si te-ai gandit deja ca ai putea obtine profit din cresterea lor, atunci afacerea bazata pe vanzarea laptelui ar putea fi cea mai potrivita pentru tine.

Poti alege sa vinzi laptele mai departe, catre fabrici, sau sa il ambalezi si distribui chiar tu, ca producator. Profitul va veni oricum, avand in vedere ca oamenii vor cumpara lapte natural, dar vei fi mai bine vazut daca produci si vinzi laptele chiar tu, avand laptarie proprie.

Pentru a-ti spori profiturile, poti produce lapte organic, asigurandu-te ca animalele mananca iarba si cereale bio, fara sa primeasca adaosuri nesanatoase. Clientii sunt dispusi sa plateasca in plus pentru un produs bio, de calitate superioara. In plus, este important ca vacile sa fie hranite sanatos si sa nu primeasca antibiotice sau hormoni pentru ca laptele sa treaca testul controalelor de igiena si sanatate.

Vacile produc laptele pe care tu il vei vinde, ca apoi sa se reproduca si sa dea nastere unor noi generatii care iti vor creste mai departe afacerea. Insa, daca iti doresti sa te extinzi si sa cresti profitul afacerii tale, poti vinde si vaci catre abatoare, valorificand astfel nu doar laptele, ci si carnea.

Pentru a demara o afacere cu lapte de vaca, rebuie sa ai echipamentele, dotarile si consumabilele adecvate. In linii mari, ai nevoie de un adapost pentru animale, depozite, echipamente de mulgere si personal specializat.

O afacere cu lapte de vaca poate avea succes, mai ales daca esti producator si poti certifica faptul ca laptele tau este sanatos si gustos. Fie ca alegi sa iti deschizi un magazin propriu cu un website aferent, fie ca inchei contracte cu diverse lanturi de supermarketuri, este important ca oamenii sa stie ca laptele pe care tu il aduci pe piata este natural 100% si produs de animalele tale.



Tags: afaceri ruralecresterea vacilorlapte

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 5 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]