Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Iata oportunitatile pe care le ofera aplicatiile mobile

de Andrioae Ruxandra 28 Iun. 2014 2581
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ce presupune afacerea aplicatiilor mobile? Daca ai un smartphone, ai toate sansele sa folosesti o multime de aplicatii. Aplicatiile sunt acele mici simboluri care reprezinta jocuri si alte programe pentru telefoane si tablete.

 
Daca esti interesat sa dezvolti o noua aplicatie pentru smartphone sau tableta, inceperea acesteia poate fi o oportunitate de afacere potrivita pentru tine. 
 
Reprezinta o sectiune de activitate in permanenta crestere, pentru ca tehnologia se schimba de la o zi la alta. Trebuie sa iti folosesti creativitatea pentru a putea dezvolta aplicatii mobile. Exista o varietate de jocuri si aplicatii simple pentru noile device-uri, iar adevarul este ca aceasta industrie va continua sa se schimbe datorita tehnologiei de ultima ora. 
 
Tehnologia mobila actuala permite accesarea aplicatiilor mobile, asadar inventarea unora complet noi iti poate aduce profit din propriul dormitor de acasa. Daca stii multe lucruri despre aceasta industrie si te pricepi la tehnologie, inclusiv la cea mobila, poti crea o noua aplicatie. Vei avea nevoie de putin ajutor, dar poti reusi, pentru ca sunt sanse mari ca cineva sa iti cumpere aplicatia inainte sau dupa ce o lansezi pe piata, iar asta inseamna foarte multi bani.
 
Poti intra in lumea aplicatiilor mobile si sa le impartasesti altora viziunea ta asupra viitoarelor smartphone-uri. Ideile aplicatiilor tale sunt limitate doar de imaginatia ta, pentru ca poti alege singur domeniul: medical, de afaceri, educatie, jocuri online, muzica, sport, divertisment, calatorie, restaurante, magazine, stil de viata, orice industrie cu aplicatiile specifice.
 
Pentru a supravietui pe piata de afaceri a aplicatiilor mobile, trebuie sa ai o imaginatie bogata si o gandire analitica, sa te pricepi la programarea de software si la dezvoltarea aplicatiilor si sa stii ce presupune industria in care urmeaza sa activezi.
 
Ca resurse, nu ai nevoie de multe lucruri, ci doar de un computer, de internet, de programe care sa ruleze aplicatii care, la randul lor, vor rula dezvoltarea de software video si de grafica. Poti scoate mult profit daca aplicatia ta este una care sa atraga publicul si, mai ales, care poate fi vanduta cuiva destul de cunoscut, cum ar fi Apple. Pana la Apple, va trebui sa faci fata pietei de afaceri locale si sa vezi daca oamenii sunt interesati de ceea ce ai tu de oferit.
 
Sursa: www.business-ideas-connection.com
 


Tags: afaceriidei de afacerioportunitati de afaceriaplicatii mobileafaceri aplicatii

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]