Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri de viitor necontestabil: Consultanta pentru start-up-uri!

de Maria Nicutar 15 Aug. 2012 4824
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Exista numeroase idei de afaceri de viitor sigur, necontestabil. Acestea sunt cele pentru care exista sau ar trebui sa existe cea mai mare bataie in randul antreprenorilor si potentialilor antreprenori. De asemenea, acestea sunt idei de afaceri care merita atentie deosebita si investitii cat mai rapide si mai serioase.

Ideea de afaceri pe care v-o recomandam astazi este cea de oferire de servicii de consultanta pentru start-up-uri de afaceri. Ideea de baza este tare simpla si, dupa cum se spune foarte des "Less is more" si "Simplicity is the ultimate sofistication", ideile simple sunt si cele cu cele mai multe sanse de reusita.

In principiu, orice antreprenor detine o anumita rata de reusita. Aceasta poate spori daca avem alaturi de noi sprijinul necesar, sprijin reprezentat de: consultanti care te ajuta sa te nisezi sau sa te sub-nisezi, experti financiari, consultanti pentru reducerea riscurilor la demararea unei afaceri, pentru reducerea riscurilor la dezvoltarea sau vanzarea unei afaceri, consultanti pentru respectarea legislatiei in domeniu, pentru obtinerea de autorizatii, pentru recrutarea inteligenta a angajatilor de baza si nu numai.

Si trebuie sa recunoastem faptul ca esecul este singurul punct in care vor ajunge numerosi antreprenori si lucru acesta apare cand experienta este insuficienta, cand specializarile sunt absente sau prea putin serioase, cand lipsesc abilitati si competente esentiale pentru succes in afaceri.

Asa ca ne alaturam mai multe sanse de reusita cand apelam la cei care au mai sprijinit start-up-uri, profesionistii care au reusit sa puna pe picioare afaceri care merg catre o rata rapida de rentabilitate si catre profitabilitate, mai presus de orice.

O astfel de afacere se demareaza extrem de simplu cand luam in calcul varianta online-exclusive: website care pune la dispozitia internautilor sfaturi si tutoriale, webinarii si e-book-uri care sa ajute antreprenori si potentiali antreprenori sa isi puna pe picioare afaceri. Serviciile de consultanta se pot oferi oricarui client de oriunde din tara prin intermediul video-conferintelor, prin intermediul e-mail-urilor sau chiar prin intermediul accesului la un forum specializat in acest domeniu.

O alta varianta care presupune existenta resurselor banesti mai importante si existenta unor eforturi mai serioa este cea de a ne deschide o agentie offline cu suport online aditional, de consultanti specializati in start-up-uri. Am avea nevoie de consultanti cu experienta in acest domeniu, de o locatie avantajoasa, de strategii de promovare a serviciilor oferite si nu numai.


Mult succes si nu uitati sa ne adresati intrebarile dvs in caseta de comentarii. Noi va lamurim cu privire la orice aspect referitor la demararea afacerii dvs!


Tags: idei de afaceriidei afaceriafaceristart-upconsultanta afacericonsultanta start-up

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]