Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri - Elemente esentiale in deschiderea unei ceainarii

de Matei Antonescu 21 Dec. 2017 15612
4.69 din 21 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ceainariile au devenit foarte populare in ziua de azi si incep sa castige din ce in ce mai mult teren. Aceste idei de afaceri nu sunt imposibile, dar necesita un capital solid, avand in vedere ca va trebui sa investiti multi bani in inchirierea sau achizitionarea unei locatii accesibile pentru clientii dvs. Mai mult, va trebui sa investiti multa creativitate si originalitate, dat fiind ca majoritatea clientilor dvs vor fi persoane mai pretentioase, persoane cu cerinte multiple cand vine vorba de un local in care sa se relaxeze.

Clientii vor cauta intr-o ceainarie muzica buna, carti si publicatii pe care sa le rasfoiasca in timp ce isi savureaza ceaiul, o briosa, o prajitura, vor sa admire un décor unic, obiecte de arta in ton cu tema ceainariei samd.

O ceainarie este o idee de afaceri formidabila. Ganditi-va ca veti putea comercializa si ceaiuri, cani si alte accesorii, publicatii si carti. Acestea sunt surse de profit pentru dvs si nu trebuie sa le ignorati. Din experientele celor aflati deja in domeniu, ceainariile se dovedesc afaceri profitabile atunci cand se pune mare accent pe ambient, pe atmosfera existenta.

In acest sens, este recomandat sa investiti resurse financiare in cooptarea unui decorator intern cu specializari multiple si cu multa experienta de lucru. Acesta va reusi sa va proiecteze un design atractiv, in ton cu tema ceainariei (ceainarie chinezeasca, ceainarie japoneza, international samd).

Locatia este alt element pe care trebuie sa va concentrati. Clientii unei ceainarii nu vor veni in cartiere cu renume slab si va trebui sa va alegeti o locatie ultra-centrala, accesibila, si sa oferiti internet wireless daca aveti posibilitatea.

Un alt element care va va asigura o parte din succesul acestei afaceri este gasirea celui mai bun furnizor de ceaiuri si alte produse, echipamente, mobilier. Puteti sa recurgeti la a cumpara mobilierul la mana a doua. De asemenea, tot ce se poate achizitiona second-hand si nu va afecteaza bunul mers al unitatii reprezinta cheltuieli in minus pentru dvs.

Ceaiurile pot fi preparate pe loc, puteti sa le si ambalati in mix-uri inedite si sa le comerciatizati catre clienti. Puteti sa veniti cu idei de cosuri de cadouri care sa include ceaiuri, cani si alte accesorii, carti samd. Ideile sunt infinite si de aceea este nevoie de multa creativitate si bun gust pentru a face cele mai bune alegeri pentru o categorie aparte de clienti.




Tags: ceainarieafacere ceaiidei de afaceriafaceri profitabile

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.69 din 5 - 21 voturi.

Articole conexe

Idei de afaceri pentru vara cu bani putini

de Florin Amariei
10 Iun 2021
Daca vrei sa devii antreprenor si sa incerci sa fii propriul tau sef in aceasta vara, avem cateva idei de afaceri cu bani putini care ti s-ar putea...

Idei de afaceri online profitabile

de Florin Amariei
14 Ian 2021
A fi antreprenor nu e usor, insa exista mai multe idei de afaceri online care pot fi profitabile. Noi am ales cateva si ti le propunem! Poate 2021 e...

Idei de afaceri online pentru 2023

de Idei de afaceri
14 Apr 2023
Romanii cu spirit antreprenorial stiu ca acum este momentul potrivit pentru a pregati o noua strategie de afaceri care sa poata fi fructificata cu...

4 idei de afaceri mici care iti aduc profit

de Florin Amariei
02 Nov 2020
Iti propunem 4 idei de afaceri mici care iti aduc profit suficient pentru a putea reinvesti sa trai din banii castigati pentru o buna perioada de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]