Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri - Firma de catering cu mancare vegetariana

de Maria Nicutar 25 Iul. 2011 9826
4.1 din 5 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Din ce in ce mai multe persoane se indreapta catre minunata lume lipsita de carne. Din ce in ce mai mult vedem sau auzim de prieteni, rude sau cunostinte care devin vegetarieni si punem totul pe seama unei bune motivatii de obtinere a unei vieti sanatoase, pe trend-uri, pe modelul celebritatilor samd. Per total, ne dam seama ca si in afaceri trebuie urmate tendintele care devin pregnante in afara lor.

Cu adevarat un trend de mare impact, vegetarianismul s-a transformat intr-un nou mod si stil de viata care nu va parasi peisajul niciodata. Ba mai mult, experti numerosi spun faptul ca se va observa o crestere imensa in randul doritorilor sa devina vegetarieni si vom avea probleme serioase fiindca nu detinem destule centre alimentare care sa se plieze pe dorintele lor.

Vegetarienii, in majoritatea lor, sunt persoane cu cerinte mai mari de la mancarurile lor si cer mai mult din partea bucatarilor. Condimentele, sosurile, plantele aromatice si uleiurile speciale din plante nu pot lipsi, intrucat ele ofera un plus de savoare legumelor si fructelor alese.

In aceasta idee, ne-am gandit in primul rand la serviciile de catering. O firma de catering ar necesita mult mai putini bani decat infiintarea unui restaurant vegetarian si vom trata putin aceasta idee de afaceri.


In primul rand aveti nevoie de o locatie unde sa preparati mancarurile, unde sa depozitati marfa (legume, fructe, plante aromatice, condimente, sosuri si alte alimente), unde sa va conduceti afacerea pe intregul sau.

Apoi trebuie sa gasiti cei mai avanatajosi furnizori din domeniu. Dat fiind ca veti avea de-a face cu vegetarieni, nu va mai trebui sa va ingrijiti de carne si de procurarea ei. Trebuie, totusi sa gasiti un furnizor de legume si fructe si pentru restul de marfuri adiacente care sa ofere produse de calitate imbatabila, putin perisabile, organice daca se poate.

Apoi va trebui sa gasiti un furnizor de echipamente, unelte si alte produse necesare pentru prepararea retetelor culinare vegetariene. Si sa nu mai punem la socoteala ca va trebuie un bucatar, daca nu mai multi, specializati pe mancarurile vegetariene si in stare sa dea aroma si unui dovlecel in sos de pere.




Tags: idei de afacericatering vegetarianvegetarieniretete culinare vegetariene

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.1 din 5 - 5 voturi.

Articole conexe

Idei de afaceri pentru vara cu bani putini

de Florin Amariei
10 Iun 2021
Daca vrei sa devii antreprenor si sa incerci sa fii propriul tau sef in aceasta vara, avem cateva idei de afaceri cu bani putini care ti s-ar putea...

Idei de afaceri online profitabile

de Florin Amariei
14 Ian 2021
A fi antreprenor nu e usor, insa exista mai multe idei de afaceri online care pot fi profitabile. Noi am ales cateva si ti le propunem! Poate 2021 e...

Idei de afaceri online pentru 2023

de Idei de afaceri
14 Apr 2023
Romanii cu spirit antreprenorial stiu ca acum este momentul potrivit pentru a pregati o noua strategie de afaceri care sa poata fi fructificata cu...

4 idei de afaceri mici care iti aduc profit

de Florin Amariei
02 Nov 2020
Iti propunem 4 idei de afaceri mici care iti aduc profit suficient pentru a putea reinvesti sa trai din banii castigati pentru o buna perioada de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]