Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri in 2013- Servicii de amenajari interioare pentru birouri si locuinte!

de Adela Simonescu 29 Oct. 2012 4439
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Din ce in ce mai mult ne orientam catre acele idei de afaceri pe care le putem valorifica in mod simplu, cu cat mai putine eforturi banesti si cu potential mare de profitabilitate. In acelasi timp, din cauza crizei economice, ne orientam si catre acele idei de afaceri pe care le putem pune in practica prin prisma specializarilor pe care deja le detinem. Astfel, ne asiguram sanse si mai mari ca lucrurile vor merge bine si ca investitiile nu vor fi efectuate in van.

Una dintre aceste idei de afaceri cu start-up cat mai simplu si cu investitii banesti cat mai reduse este cea de a ne oferi serviciile de amenajari interioare pentru birouri si/sau locuinte.

Cum reusim sa pornim o astfel de afacere? In primul rand trebuie sa luam in calcul necesitatea existentei unui plan de afaceri, chiar daca discutam despre un business destul de restrans. Planul de afaceri trebuie sa contina detalii despre tipul de servicii oferite, experienta noastra in domeniul serviciilor de amenajari interioare, detalii despre audienta-tinta si competitori. Mai mult, includem in acest plan de afaceri si informatii referitoare la politica de preturi si strategiile de marketing pe care ne vom baza pentru un rasunet puternic in cadrul audientei tinta.

Un alt lucru de luat in considerare este necesitatea alegerii unei forme legale potrivite. Acest aspect se poate clarifica in momentul in care stim deja ce traseu vom urma in mediul de afaceri, catre ce stadiu de dezvoltare tindem, ce tipuri de servicii vom dori sa oferim peste doi ani, peste cinci ani, de cati angajati vom avea nevoie si maniera in care ii vom remunera.

De asemenea, un aspect esential pentru succesul acestei idei de afaceri ramane prezenta online. Prea multi clienti ar fi pierduti in momentul in care neglijam acest factor decisiv pentru o rata de profitabilitate cat mai rapida. Asa ca investim in cooptarea unei echipe de profesionisti cu experienta in online, programatori, web designeri, graficieni si nu numai. Acestia ne pot ajuta sa ne consolidam o prezenta online de calitate, cu un aspect profesional desavarsit. Tot acestia sunt cei care ne pot ajuta sa ne punem in valoare portofoliul de lucrari, portofoliu care devine un veritabil instrument de marketing.

Pentru cei care doresc sa devina profesionisti in domeniul amenajarilor interioare de birouri si/sau locuinte, este esential ca aceasta lucrare sa fie una cat mai solida. Oferiti-va serviciile catre rude, prieteni, vecini pro-bono. Acesti primi "clienti" va ofera sansa de a afla toate dedesubturile, obstacolele, riscurile, problemele inerente acestei afaceri. Veti stii ce dorinte, necesitati si dorinte au clientii in mod normal, cum sa comunicati cu ei in mod eficient, ce politica de preturi ar fi cea potrivita si nu numai.

Referintele si pozele de inalta rezolutie vor deveni material pe care sa il integrati in acest portofoliu de lucrari ce trebuie sa se regaseasca in webiste-ul afacerii dvs.

Ca si capital necesar pentru start-up, pentru cei ce deja detin acreditari in domeniu, o suma de 2000 de euro poate fi de ajuns. Nu uitati sa alocati un fond de cheltuieli neprevazute si sa cereti sfaturile unui consultant financiar pentru a va tine mereu bugetul sun control.


Mult succes si nu ezitati sa ne adresati intrebari in casuta de comentarii daca doriti mai multe detalii despre aceasta idee de afacere!


sursa foto: www.sxc.hu





Tags: amenajari locuinteafaceriafacereidei de afaceriidei afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

De ce spalatoria auto self-service este o idee buna de afacere

de Idei de afaceri
01 Mar 2024
Spalatoriile auto self-service reprezinta o oportunitate foarte interesanta de afacere. Afla ce avantaje aduce aceasta optiune, cum sa iti calculezi...

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]