Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri in 2014: 7 idei cu care nu dai gres!

de Ilinca Dobrescu 20 Nov. 2013 7797
4.92 din 6 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Nu ai cum sa dai gres cand incepi o afacere anti-criza! Si nu ai cum sa esuezi atunci cand asculti sfaturile specialistilor si incepi o afacere cu potential enorm de profitabilitate si dezvoltare.

Iata 7 idei de afaceri in 2014, in Romania:


1. Idei de afaceri in 2014: Comert cu lamai si portocali la ghiveci.

Cu siguranta ati vazut in supermarket-uri, in hipermarket-uri sau la prieteni si rude acei superbi lamai sau portocali la ghiveci.

Pentru cei ce detin teren aceasta idee de afacere devina una extrem de atractiva. Am putea planta puietii in propria gradina si apoi ii putem transfera in ghivece decorative si gata sa fie comercializate catre consumatori ce alcatuiesc o audienta tinta destul de larga.


2. Idei de afaceri in 2014: Magazin de echipament sportiv.
Fie ca discutam despre role si trening-uri, despre sepci si plase de basket, despre placi de snowboard sau despre echipament pentru biciclisti, toate produsele din categoria echipament sportiv detin niveluri inalte de incasari, cu mici diferente in timpul crizei. Chiar si in astfel de perioade economice, cu ajutorul strategiilor potrivite putem sa ne promovam serviciile cu succes si sa ne asiguram ca vanzarile merg bine.


3. Idei de afaceri in 2014: Deschide-ti o mica afacere ca nutritionist.
In momentul de fata, un domeniu de viitor sigur este cel al sanatatii si nutritiei. Suntem interesati sa urmam un stil de viata cat mai sanatos si acest lucru devine o prioritate pentru multi. De aici se naste si una dintre cele mai interesante oportunitati de afaceri: oferirea de servicii de nutritionism catre clientii-tinta.

Esential este sa aveti un portofoliu de servicii oferite catre clienti. Nu facati rabat de calitatea si consistenta acestui dosar si investiti timp si energie in a va oferi serviciile pro-bono catre cat mai multi prieteni, rude, vecini si cunostinte. Pe baza marturiilor acestora puteti sa va intregiti portofoliul si prin intermediul recomandarilor acestora, puteti sa castigati clienti importanti.


4. Idei de afaceri in 2014: Cursuri de inot pentru copii. Un motiv intemeiat care sa ne sprijine aceasta initiativa este cel referitor la preferintele parintilor in materie de activitati extra-scolare. Am observat toti faptul ca parintii se ingrijesc de timpul liber al copiilor lor si incearca sa le strecoare diverse activitati cat mai benefice, de la matematica distractiva, la balet, arte martiale sau inot!

Iar cand discutam despre inot, deja lucrurile incep sa prinda contur puternic, acest sport fiind unul preferat de majoritatea parintilor. Si asta pentru ca avem de-a face cu un sport care promoveaza dezvoltarea sanatoasa a organismului uman.


5. Idei de afaceri in 2014: Cursuri de canto! Va invitam sa va infiintati o scoala de canto pentru ca cererea pentru aceste servicii este de-a dreptul imensa. Si adevarul este ca aceste cursuri reprezinta o activitate extrascolara admirabila si care se poate transforma intr-o veritabila sursa de bani si faima pentru odraslele noastre.


6. Idei de afaceri in 2014: Deschide-ti un magazin de condimente! Un simplu praf din condimentul potrivit poate sa schimbe drastic o reteta culinara mediocra.

Pentru cei interesati sa isi demareze o astfel de afacere, capitalul necesar pentru start-up si perioada de sustinere pana la ROI (Return On Investment) este de minim 40.000 de euro. Pentru cei care vor sa actioneze cu maxima precautie, un capital de 50.000 de euro ce contine si un fond de cheltuieli neprevazute poate deveni cea mai buna solutie.


7. Idei de afaceri in 2014: Magazinul de erbicide BIO. Un interes major observam in ultimii ani pentru agricultura ecologica.In mod real, numeroase voci din industria agricola afirma faptul ca certificarea ecologica va reprezenta, intr-un viitor mai mult sau mai putin apropiat, o cerinta fara de care nu se poate.

Si desigur ca mintile cele mai ascutite vor sesiza faptul ca orice agricultor care face conversia catre agricultura ecologica si orice agricultor care abia incepe o incursiune in acest domeniu vor avea nevoie, deopotriva, de ... erbicide si fungicide BIO.


sursa foto: freegreatpicture.com


Tags: idei de afaceri in 2014idei de afaceri in romaniaidei de afaceri in romania in 2014afaceri 2014

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.92 din 5 - 6 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]