Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri - Magazin de vanzare de haine en-gros!

de Ilinca Dobrescu 29 Iun. 2011 12601
4.25 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Iata o idee de afaceri foarte profitabila si extrem de avantajoasa pentru persoanele care doresc sa obtina profituri fara eforturi foarte mari. Exista cateva reguli de baza pe care orice afacere trebuie sa le respecte:calitate, preturi concordante cu piata si o buna gestiune per ansamblu a intregii afaceri.

Magazinele de vanzare de haine en-gros sunt furnizorii principali ai tuturor magazinelor de haine cu vanzare la bucata (retail). Cu alte cuvinte, cat timp se vand articole vestimentare si aceasta afacere va avea succes.

Punctele cheie spre care trebuie dvs, ca antreprenor sa va centrati atentia este lista de furnizori cu care veti lucra si magazinele de retail care vor apela la produsele comercializate de dvs.

In primul rand, locatia magazinului sau depozitului nu conteaza foarte mult pentru aceasta afacere. Dvs veti stabili contacte cu majoritatea magazinelor de retail cu care doriti sa colaborati si nu va vor cauta reprezentantii lor pe dvs, in majoritatea cazurilor. Acest lucru inseamna ca puteti sa va proiectati si un website cu ajutorul carora sa va faceti afacerea mai vizibila, mai usor de cautat si gasit si mai simplu de evaluat.

Cel mai important lucru este sa colaborati cu marii furnizori de haine care sa va ofere calitate imbatabila la preturi avantajoase. Nu va riscati sa achizitionati cantititati mari de haine care nu prezinta interes deoarece riscati sa ramaneti cu ele in depozit sau sa le vindeti la preturi de nimic doar pentru a scapa de ele.

De asemenea, puteti sa prospectati piata romaneasca si daca nu gasiti un furnizor bun puteti sa incercati sa importati baloturi de obiecte vestimentare de pe site-ul Alibaba.com. Dezavanatajul major este ca va trebui sa efectuati comenzi foarte mari la o singura tura de container sau avion. Avanatajul este ca veti beneficia de articole vestimentare la preturi mult sub cele percepute de restul furnizorilor.

Recomandarea expertilor este sa incepeti cu stocuri mai mici de haine si sa va dezvoltati in momentul in care detineti siguranta ca aveti o baza de clienti solida si stabila catre care sa se faca desfacerea de bunuri in mod regulat. In acest fel evitati invechirea si demodarea hainelor de sezon, aglomerarea depozitului si deterioararea hainelor care nu circula.




Tags: magazine haine en-groshaine en-groshaine retailafacere en-grosidee de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.25 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]