Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri mici si cu bani putini - Cum devenim bucatari personali?

de Victor Oancea 30 Iul. 2011 8413
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Iata ca ideile de afaceri vin din cele mai variate surse de inspiratie pentru multi dintre noi. Mai ales cei care nu detin specializari diferite, complexe, se pot orienta catre acele idei si oportunitati de afaceri care presupun abilitati mai simple, mai usor de deprins si oferit in cadrul serviciilor noastre. Bucatarii personali sunt persoane care detin multiple surse de profit si vom vedea in continuare care sunt acestea si cum pot fi valorificate.

Ca sa deveniti bucatar personal trebuie sa detineti anumite specializari si acreditari in acest domeniu. Este bine sa urmati cursuri in cadrul scolilor ce va pot oferi diplome de recunoastere a specializarii dobandite. Clientii care vor dori serviciile dvs vor fi mai incantati si dispusi sa va angajeze atunci cand le prezentati si diplome, referinte si o vasta experienta, pe langa calitatea retetelor preparate.

Un bucatar personal cu experienta indelungata trebuie sa fie specializat pe mai multe areale de interes in ceea ce priveste gatitul si bucataria (traditionala, internationala, asiatica, mexicana, frantuzeasca samd). Acest lucru vine ca necesitate atunci cand veti intalni clienti cu diverse cerinte.

Mai nou, sunt la mare cautare serviciile de bucatarie  si catering pentru persoanele vegetariene sau care urmeaza o dieta stricta. In acest sens, este recomandat sa aveti specializari multiple pentru a veni in intampinarea nevoilor si dorintelor clientilor.

In alta oridine de idei, afacerea se demareaza extrem de simplu. Puteti sa va bazati pe marketing-ul „din-gura-in-gura” in incercarea de a va promova serviciile, sa dati anunturi, sa impartiti carti de vizita printre cunoscuti, sa va proiectati un website unde sa va prezentati ofertele si serviciile.

De asemenea, multi dintre clientii care vor apela la serviciile dvs vor cere sa va ocupati si de procurarea aliementelor, ingredientelor. Acest lucru este o sursa aditionala de profit pentru dvs si ea trebuie valorificata, insa luati in calcul ca veti avea nevoie de un mijloc de transport.

Mai mult, majoritatea clientilor vor apela tot la dvs atunci cand vor dori sa organizeze cine, dineuri sau petreceri care vor necesita servicii de catering. In acest sens, este recomandat sa detineti contacte utile de bucatari sau asistenti pe care sa ii puteti solicita atunci cand aveti de pregatit un astfel de eveniment.

Secretul in aceste idei de afaceri sta in abilitatea dvs de a va mapa serviciile pe dorintele si nevoile clientului. Aveti nevoie de un nivel inalt al calitatii in oferirea serviciilor, de o buna interactiune cu clientii si de multa creativitate si bun gust in organizarea celor mai bune servicii de catering.




Tags: bucatari personaliidei de afaceriafacereservicii de cateringidei de afaceri miciidei de afaceri cu bani putini

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

De ce spalatoria auto self-service este o idee buna de afacere

de Idei de afaceri
01 Mar 2024
Spalatoriile auto self-service reprezinta o oportunitate foarte interesanta de afacere. Afla ce avantaje aduce aceasta optiune, cum sa iti calculezi...

Afacere cu gemuri. Viziune si strategie

de Idei de afaceri
24 Ian 2024
Europa este o piata concurentiala extrem de competitiva. Daca in tara noastra, de cele mai multe ori, afacerile se pornesc si se deruleaza „dupa...

Cresterea lipitorilor. O afacere dezvoltata in Romania

de Idei de afaceri
11 Nov 2022
A fost o vreme cand incasarile din vanzarea de lipitori in Franta au fost mai mari decat cele din vanzarea de cereale. Nemtii folosesc pe scara larga...

Avantajele investitiei intr-o afacere cu flori in ghiveci

de Idei de afaceri
20 Oct 2023
Afacerile includ investitii importante, insa nu doar sumele trebuie luate in calcul. Atunci cand vrei sa investesti intr-o afacere, cu flori in...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]